Wednesday, June 27, 2012

BLOGGER PILIHAN MAK DARA HARI INI

Assalam duhai teman.. 
Rasanya agak lama juga kan Mak Dara tak buat entry ""BLOGGER PILIHAN MAK DARA HARI INI" di mana setiap hari Mak Dara akan memilih seorang blogger atau lebih dan higlightkan dan promotekan di satu entry istimewa. Blogger pilihan Mak Dara boleh terdiri dari blogger blogger baru.. blogger blogger lama, follower mak dara, pengomen blog Mak Dara.. Blogger yang menyentuh hati mak dara dengan komen komennya yang sungguh touching.. blogger yang ada membuat entry istimewa untuk Mak Dara dan macam macam lagi kriteria boleh membuatkan Mak Dara memilih mereka untuk menjadi BLOGGER PILIHAN MAK DARA HARI INI.. 


Pada hari ini Mak Dara telah memilih adik SUE dan blognya SUE LOVELY HAND sebagai BLOGGER PILIHAN MAK DARA HARI INI.. 



Adik Sue ni memang sanagt sweet apabila membuat entry mengenai segmen yang Mak Dara adakan beberapa hari lepas iaitu segmen Ini Link Saya.. Sila Promote! sedangkan mak tak minta pun peserta buat sebarang entry, follow blog mak atau apa apa pun cuma yang perlu letakkan aje url di kotak komen dan mak akan promote blog para peserta .. So bila Sue buat entry terasa terharu dan mak rasa amat dihargai sekali hehe


Terima kasih ye dik kerana sudi buat entry istimewa untuk Mak Dara di blog Sue itu ya.. Sweet sangatttt ;) Ok jom terjah ramai ramai ke blog Sue @ http://suelovelyhand.blogspot.com/ jommmm!!! 
Hmmm siapa bakal mak pilih untuk jadi BLOGGER PILIHAN MAK DARA esok ye.. mungkin juga anda.. insyaallah tungguuuuuuuuu 


16 comments:

  1. Wahhh... Harap2 lepas ni MD sudilah pulak promote blog MQ ni.. Tapi rasa macam tah hape hape je blog MQ ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. uish jangan cakap macam tu.. semua blog ada keistimewaannya yang tersendiri.. insyaallah hehe ;)

      Delete
    2. Thanks MD... Tak sabar nak tunggu next entry MD untuk promote blog tu... Time kasih byk2 MD

      Delete
  2. =) salah satu cara nak promote..menarik2..

    ReplyDelete
  3. uncle tertunggu-tunggu untuk di prmote oleh mak dara hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe tungguuuuu giliran Uncle tak lama aje lagi :)

      Delete
  4. memang patut blogger wat entry untuk mak dara :)
    sebab mak dara dh tlg promote semua,siap dtg komen sniri lagi..
    rajin + gigih mak dara nih..hihihi hugs sketttt ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. waduhhhh tankiuuuuuu Aniswany terkombang omak dibueknyo hehehehehe... mak memang hargai setiap yang sudi datang melawat mak di blog picisan mak ini.. tambah2 lagi yang sudi tinggalkan komen atau join segmen mak dara terasa sungguh dihargai terima kasihhhh sangat2 muahhh hugggss ;)

      Delete
  5. nak terjah blog sue jap lagi..^o^

    ReplyDelete
  6. setuju dengan Aniswany. Tahiniah buat Mak Dara. Rajin tolong promotekan blog blog kitorang yg tak seberapa ni. Yg lagi terharu, bila cek komen, ada komen Mak Dara. lagi la excited. tapi kan, honestly, seronok join segmen yg Mak Dara buat. hee. kita pun sama2 berkenalan dgn blogger lain. thank you Mak Dara :)

    psst : semalam Ety dah pergi berkenalan dgn Kak Sue dan baca entry tuu. hee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ety tankiuuuuu.. u guys are the besttt.. ni menambahkan semangat untuk mak dara dalam dunia berblog ni.. really appreciate it ;)

      Delete
  7. wah bestnya mak dara pomot blog.. nak jugak.. hehehe.. :P

    ReplyDelete
  8. Thanks mak Dara.....
    Luv u strong la....
    * hugs*

    ReplyDelete