Thursday, June 28, 2012

BLOGGER PILIHAN MAK DARA HARI INI

Assalam duhai teman.. 
Bersama lagi kita dalam slot BLOGGER PILIHAN MAK DARA HARI INI.. Blogger mana pula yang menjadi pilihan Mak Dara hari ini? Meh Mak Dara khabor kan dan marilah kita berkenalan dengan beliau ye.. Blogger pilihan Mak Dara hari ini ialah.. tadaaaaaa...


Mengenai Blogger BIAR HATI BERBICARA

GenderFemale
IndustryGovernment
Occupationsecretary
LocationPutrajaya, Malaysia
IntroductionMenulis bukan kerna nama
On Blogger          since October 2009 

Khabarnya pemilik blog  BIAR HATI BERBICARA kurang sihat sekarang.. Moh le kita ramai ramai melawat blog beliau dan sama sama doakan semoga beliau cepat sembuh ye. Klik di SINI untuk ke sana hehe.

P/S: Kepada adik semoga cepat sembuh ya.. Dan terima kasih atas entry adik yang sungguh sungguh sweet itu.. bertambah kemang semangkuk dua tiga mangkung mak dara jadinya tatkala membaca entry itu.. Mak Dara bukannya otai masih lagi baruuuu dalam dunia blog ni hehe tp tks for ur lovely words.. u make my day ;)




28 comments:

  1. jom terjah blog pilihan Mak Dara.. letak impian blog E'raz pulak di promote Mak Dara.. Berangan.. ;)

    ReplyDelete
  2. Oh mak dara, dikau buat hatiku menangis lagi.. bukan sedih kepiluan, tapi sedih 'terharuan'.. betulke frasa ayat tu :). lobeu sangat2lah mak dara.. Sob sob.. Terasa umpama mimpi dalam mimpi.. rasa mcm nak terbang ke langit ngan lubang hidung ke ats.. bangganya kita dapat masuk blog pilihan mak dara.. sungguh tak tersangka2., selamani kita just jadi silent reeder je, sbb creat blog dah lama, tp dibiarkan usang sahaja.. sbb tak pandai menulis.. malu nak menyapa.. dan dengan sokongan ini, menguatkan semangatku untuk terus menulis.. t.kasih yang tak terhingga mak dara.. SAYANG KAMU KETAT2.. mmmuah

    ReplyDelete
    Replies
    1. uishhhhhhh small the matter dik... mak paling paling hargai semua pembaca blog mak ni .. setiap sorang dari kesemua yang pernah di laman picisan ni amat bermakna bagi mak.. terutamanya yang sudi membaca walaupun menjadi silet reader.. yang sudi join segmen mak dan yang buat entry mengenai mak.. mak appreciate sangat sangat.. Harap2 jangan malu nak menyapa mak lagi ye.. mak ni friendly dan tak geget orang hehe errr tp itu ikut masa jugak kalau meroyan mak datang mak tak janji hahahaha..

      semoga adik teruskan menulis ya.. sama2lah kita meriahkan dunia blog ni.. sayang kamu ketat2 juga ;)

      Delete
  3. Replies
    1. yeahhhh jom jomm terjah.. waduh laju bebenor mrs ladibet pecut tungguuuuuuu dakuuuu hehehehe

      Delete
  4. assalamualaikum mak dara...bestnya jom nak pi blog die la...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam Maszull.. apa habaq hari ni? jom jom terjahhh hehehe

      Delete
  5. jooom terjah! aah, lps join 'ini link saya...sila promote', mmg nmpk ksnnye, naik la skit readers kan...tp tuj utama nak berblog ni pun sbb nak share kata&rasa, bla org baca, bru la rsa berfungsi je kan blog i nih...hehhe. tqvm mak dara, lap u ketat2 lah! =)

    ReplyDelete
  6. syukur alhamdullilah bila dapat feedback begini membuatkan mak dara lebih semangat untuk teruskan dalam dunia blogging.. feedback ini sungguhhhhhh2 bermakna bagi mak dara.. terima kasih kerana sudi join segmen picisan mak dara itu ya.. really appreciate it ;)

    ReplyDelete
  7. as salam. 1st time singgah blog mak dara dan saya juga follower mak dara di instagram (Suria Qistina).. ^_^

    Jom singgah! www.suriaqistina.blogspot.com & www.buluhvoice.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana sudi singgah di blog picisan mak ini ye.. harap2 tak serik untuk ke sini selalu.. kalau dtg bagitau ye nnt mak siapkan kuih muih hehehehehe

      wahhhh tq sudi follow instagram makkkk ;)

      Delete
    2. mak dara pun ade comment dan like my insta photo. hehehehe :D

      Delete
  8. wahhh macam loving each other gituuu. bagus la blogging ni, merapat ummah. hehe

    jom terjah diaaa

    ReplyDelete
  9. hehehe semoga terjalin ukhwah antara sesama kita kann.. terjah jgn tak terjah hehe

    ReplyDelete
  10. sempat terjah blog pilihan mak dara...nice!!

    ReplyDelete
  11. thank kak dara sudi kekomen kat mg belog..hihi

    ReplyDelete
  12. KY blogger baru, pertama kali singgah kat sini..KY harap dapat diterima di dunia blogger ini dan sudi beri tunjuk ajar

    ReplyDelete
  13. Oh..aku dah menjadi follower BHB ni..

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK