Wednesday, June 27, 2012

Demam Instagram

Kejap kejap klik klik klik.. kejap kejap snap snap snap.. Nak makan snap gambar makanan.. Nak minum ambil gambar gelas minuman.. nak jalan jalan ambik gambar shoping mall waduhhh memang dah demam Instagram benor mak dara sekarang hehehe.. 


"Instagram" ni khas untuk pengguna Apple products or smart phone.. Dia khas untuk kongsi gambar.. Tapi memang best sangat sangat! Meh Mak Dara share sikit gambor gambor instagram Mak Dara ye hehe..




 mug peberet hadiah dr bff mak dara ;)





Haaaa macam macam gambor kan yang mak ambik dan gunakan instagram ni dari gambar muka sendiri, gambar family, ke makanan sampai le kasut hehehe boleh naik meroyan bila melayan instagram ni hehe.. Kalau nak tengok gambar meroyan mak yang lain boleh le ke laman instagram mak ye just search adzairdawati ok..


Anda ada instagram? letak le link di komen box di bawah ni boleh le mak search anda dan terjah nengok gambor instagram anda pulak ;)


57 comments:

  1. Bestkan.. Sebab pic dari tak berapa nak cantik, jadi kebaboommmm... Hehhe.. Tapi MD pic kalau tak pakai instagram pun dh cantik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waduhhhh kombang mak dara baca tankiuuuuuu dik.. u make my day kompom tersengih aje mak 3 hari 3 malam ni hehe .. ur so sweet ;)

      Delete
    2. SAYA PUN!!DEMAM INSTAGRAM!!HEHEH..saya nye yanapolaris mak dara follow tau...nak search mak dara lak :)

      Delete
  2. salam MD :)

    sy ada :) fizafantagiro :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. wokey jap lagi mak kasi terjahhhh hehe

      Delete
    2. Fiza Mak Dara dah search dan dah jumpa instagram Fiza tp tak boleh tengok pic sbb private huhuhu

      Delete
  3. Kek dgn cupcake tu nampak sedap :)

    Tapi memang betul pun. sekarang ni, mostly dah ramai yang ada Instagram. gambar pun cantik2. Ety punya fon tak boleh, sbb Android 2.1 tak sokong Instagram. dalam hati teringin nak ada acc INtagram sendiri. hehe :D

    psst : Mak Dara dari dulu smpai sekarang, maintain cantik. Ada instagram ke, takde ke, sama juga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waduhhh Ety tiba tiba kerusi yang mak duduk jadi tak muat.. terkombang berkombang kombang bak gelombang membaca komen Ety ni.. tenkiuuu Ety.. Ety pon gorgeoussssssssssss muahh ;)

      Delete
  4. Replies
    1. takde instagram takpe sis.. yang penting ada blog.. blog yang terbaekkk antara semuaa kan kan kan ;)

      Delete
  5. eka pun suka jugak guna instagram..dulu android takde,apple product je ade..skang dah ade,eh kemaen semua nak tgkap

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tak boleh stop kan bila dah pakai instagram ni asyik nak snap snap je kan Eka ;)

      Delete
  6. ingatkan saya sorang yang adddict ngan instagram bagai ni..

    dah follow MD! lawo2 gambar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyyy kita geng mmg addict dgan isntagram ni hehe tq sudi follow mak ye.. muahh

      Delete
  7. mak dara pun demam instagram gak..

    ReplyDelete
  8. heee.. betol2.. best sgt kan instagram nih.. hehehe.. saya pon suka sebab toksah nak edit2 potoshop lg, kat situ pon dah boleh edit.. hehehe.. :D nanti sy polow mak dara punya acc k.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul3.. yg tak terror guna aps utk edit gambar macam mak mmg suka guna sbb mmg senang nak edit di situ kann.. Tankiuuu Cik purple sudi polow mak ;)

      Delete
  9. adoii ni yg nk paw ujang blikn smartphone jugak niii..huhuhu mmg ramai dh kwn upload gbr instagram kt fb tuh..urghh jelesnyeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. yehhhhhhh Yana cepat paw Ujang.. nnt boleh upload gambar baby banyak banyak hehehehe...

      ujang jangan marah akk ye gurau je hehehe

      Delete
  10. Hurmm...nak mintak tuan punya blog sponsor satu smartphone ....lalalalala

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiseymen.. tuan punya blog pon dapat sponsor dari somi hehehe

      Delete
  11. M tak dak instagram la mak dara. Tapi mmg suka layan instagram retis yg M follow kat twitter.. Pas ni M jenguk instagram MD plak yek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tankiuuuuu M sudi2 lah menjenguk instagram MD ye ;)

      Delete
  12. sama la kite mak.. hehe.. semakin menjadi2 sejak ada instagram :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnnn.. semua pun nak snap snap snap kann hehe

      Delete
  13. http://instagr.am/p/MMxrPNI6s5/...kak...jengah kita punya...nickname balqis7884..tau..tau..hihi

    ReplyDelete
  14. Nurul pun skrang dah jatuh cinta ngan Instagram.. ;)

    ReplyDelete
  15. ni yang tak sabar nak beli cepat2 ni.... lepas ni mia pula yang demam instagrammmm huhuhu

    ReplyDelete
  16. mak dara: dulu t-ka ingat instagram ni jenis kamera trbaru. =='. pastu kwn t-ka ckp: wei, instagram tu bukan camera la. err, rasa mcm ketinggalan je. hehe. ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita hehehe... mak dara pun baru je tahu pasal benda ni walaupun sebenarnya ia dah wujud dr tahun 2010 lagi..

      Delete
  17. best! mak dara, nak tanya. kalau kita nak follow or tgk gambar2 instagram mak dara, how erk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok caranya senang aje buka aps instagram tu then search nama ID mak iaitu: adzairdawati then dah jumpa klik di butang follow.. tankiuuu sudi follow.. muahhh ;)

      Delete
  18. Best la instagram ni.. demam dah berjangkit sikit2 ni.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sudah berjangkit ke.. sudah nak kebah kan demamnya ni kan hehehe

      Delete
  19. oh nnt sy nk suh suami sy explore menda alah ni lah..sy xdak iphone jd nganga jela bila org ckp pasal ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best jgn tak explore ye Rina.. samalah mak pun masih nganga lagi ni sbb baru je dengan benda ni banyak lagi edit2 yg mak tak berapa nak faham lagi ;)

      Delete
  20. thank youuuuu.. its an honored ! nnt saya follow balik hehe

    ReplyDelete
  21. Haruss yang ada
    Kita dh follow adzairdawai....

    Suhaiella...mine.

    ReplyDelete
  22. gambar paling best gambar kasut tulah mak Dara! I like!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe kasut bata je Scarlett hehehe tankiuuu sudi terjah instagram mak dara ye.. muahhhh...

      Delete
  23. sy ske gambar mak dare 2x sekali...satu klassic dan satu lagik bersinar-sinar...hehheeh....semoga success selalu....huhuhhh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tenkiuuuu hehe saje je try effect2 kasi muka mak yg tombam nampak kurang tombamnye hehehehe

      Delete
  24. makin ramai la yang gila dengan instagram nie ek

    ReplyDelete
  25. As salam mak dara, t.kasih sudi jenguk blog picisan kite.. dan mendoakan kesembuhan kiter.. terharu n teruja sangat k. entr ni ditujuakn pada mak dara http://bukandua.blogspot.com/2012/06/kembali-bersiaran.html

    Maaf komen di sini.. lari tajuk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana sudi buat entry utk mak dara terharuuuuu sesangat.. nantikan entry berbalas dari mak dara ye.. ;)

      Delete
  26. bukan mak dara jer demam...husben sy pun demam cam mak dara...abis semua gambar dia amik....sib baik saya baru pening blm demam...klu demam jugak abislah....

    ReplyDelete