Monday, June 25, 2012

Ini Link Saya.. Sila Promote!

Hari ni Mak Dara nak cuba promote blog uols .. Kali ini merupakan kali ke 3 mak adakan sesi promote mempromote ini.. Bagi yang belum sertai boleh le join.. Bagi yang dah join boleh join lagi takde masalah... Bagaimana nak sertai? Senang aje tak perlu buat entry.. tak perlu nak follow blog mak.. tapi kalau yang dah sedia ada folow tu jangan le unfollow mak pulak ye hehe.. 

Nak sertai? Senang aje Tinggalkan url link anda di komen box di bawah.. Dan Mak akan masukkan dalam senarai list di bawah entry ni. Terbuka hanya sampai pukul 6:00 petang aje..Tapi kalau mak rajin mak akan lanjutkannya ye hehe.. Ok namun satu aje syarat untuk menyertai ini.. semua yang join diminta untuk terjah menerjah ke semua blog yang bakal mak senaraikan ok. Harus terjah tau! Selain mak promot blog anda sambil sambil tu blog anda diterjah dan menerjah.. kan banyak kebaikkan boleh diperolehi selain trafik, boleh juga mendapat kenalan baru ye dak .. Ok jom mulakan

21) http://flavorness.blogspot.com/
22) http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/
23) http://hadifar-fyda.blogspot.com/
24) http://permataperjuangan.blogspot.com/
25) http://damaipeace.blogspot.com/
26) http://aniswany.blogspot.com
27) http://flavorness.blogspot.com/
28) http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/
29) http://hadifar-fyda.blogspot.com/
30) http://suelovelyhand.blogspot.com/
31) http://idazaidi.blogspot.com/
32) http://maszull.blogspot.com/
33) joel-leslie.blogspot.com
34) http://zamani84.blogspot.com/
35) http://damaipeace.blogspot.com/
36) http://mymatatajam .blogspot.com/
37) http://permataperjuangan.blogspot.com/
38) http://hatyhaqjiwa.blogspot.com

Kini tepat jam 6 petang maka masa telah tamat.. 
Terima kasih kepada 37 blogger yang sudi join ye.. Saja je mak nak try buat dalam masa yang singkat .. nanti nanti buat yang lama sikit ye hehe.. Saja nak test tengok Ok seperti yang telah termaktub kini masanya untuk acara terjah menerjah!! semoga ukhwah terjalin antara kita ye...


44 comments:

  1. Nak join... Mooniqueen.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. saya pun nak tumpang Promote la Mak Dara,,, buleh ???
    http://mrjocko.com/

    ReplyDelete
  3. Okay. Ni link Ety :)

    http://etyhanafiah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Salam Mak Dara, saya nak join jugak lah!!.Ini blog nyer http://betakupu.blogspot.com/
    Tenkiu =)

    ReplyDelete
  5. ini link saya...:)

    http://missymelly.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. salam.. atia join..^_^

    http://atia-gadismelayu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/

    Mak, amek peluang jugak.. ;)

    ReplyDelete
  8. Nak join hehe

    http://ladybirdakaluply.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. nak joinnnn gakk!!!! hehehehhehe


    http://ahlammiera.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. hey guys..LB baru lagi dalam dunia blogging ni...salam perkenalan http://labyrinthandherworld.blogspot.com/ take care guys

    ReplyDelete
  11. Mak dara hopefully dpt include kan my blog skali yer .thnx.#makdarateam :) http://aderakukeysah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. nak join laaa..tapi malu..blog saya takde ape-ape..hihihi
    http://awekretro.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. waaaaaaa nak jugak.. :D

    www.khairilmazri.com

    ReplyDelete
  14. tumpang tumpang ;)

    http://bloqkami.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. yeayy nk jugakkk

    http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. miss nak juga mak dara :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. hehe nak jugak...

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. nk jugak..^^

    http://jemarisuri1001.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Nak join :D

    http://trueny.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. Oh Kak Mirror pun nak join gak la.. kebetulan tgh free arini.. hehehe..

    http://sam-puansyurga.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. nak join juga, yeyy!!
    http://ietams.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. okay anis join :)

    http://aniswany.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. Nak join..

    http://flavorness.blogspot.com/

    Tq Mak Dara.. :)

    ReplyDelete
  24. Join :)

    http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. join ... :)

    http://hadifar-fyda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. Salam..pestime join..

    http://suelovelyhand.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. nak join jugak!

    http://idazaidi.blogspot.com/

    tq

    ReplyDelete
  28. assalamualaikum mak dara...bestnya mama pun nak join la...

    http://maszull.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. joel-leslie.blogspot.com

    ^
    |
    |
    blog #hebat. miehehehehehe.

    ReplyDelete
  30. http://zamani84.blogspot.com/

    join gak ;)

    ReplyDelete
  31. Kak Adza, jangan lupa org kampung mu ini na....

    http://damaipeace.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. M join gak ye mak..
    http://mymatatajam .blogspot.com/
    Tq ye mak Dara ..

    ReplyDelete
  33. Nak lagi!!!

    http://damaipeace.blogspot.com/

    ReplyDelete
  34. waalid nk join etek..buleh ker?hehe...

    http://permataperjuangan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. Kini tepat jam 6 petang maka masa telah tamat..
    Terima kasih kepada 24 blogger yang sudi join ye.. Saja je mak nak try buat dalam masa yang singkat .. nanti nanti buat yang lama sikit ye hehe.. Saja nak test tengok Ok seperti yang telah termaktub kini masanya untuk acara terjah menerjah!! semoga ukhwah terjalin antara kita ye...

    ReplyDelete
  36. Pelik... nape dua kali pos komen kat sini tp x masuk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry Kak. Saya br nampak 2 komen saya kat atas tue... Ms sy post komen nie pkl 8.32 PM x nampak pun komen tue... Dunno wat hpnd tapi oklah komen tue x ilang

      Delete
  37. xkira..nak bagi link jugak..muka xmalu ni..hihi
    http://hatyhaqjiwa.blogspot.com
    nabyla ahmad okayh

    ReplyDelete
  38. alhamdulillah. selesai BW semua. hee :)

    semua blogger power2, design blog cantik, entry pun menyengat. tahniah semuanya

    terima kasih buat Mak Dara sebab dah organize segmen ni. nanti boleh buat lagi :)

    ReplyDelete
  39. Thanks Mak!. Hari ni Kak Mirror dah follow balik mana2 yg dah follow blog Kak Mirror. Thanks semua yg telah sudi singgah. Nite semua!!

    ReplyDelete
  40. baru je online... huhuhu tak sempat nak join... tumpang tengok aje lah

    ReplyDelete
  41. terima kasih mak dara..waalid nak buat lawatan mahabbah kat semua link yang ada kecuali no 37..huhu..
    ^_^

    ReplyDelete
  42. laa...dpt jugak masuk list..trimass mak dara..best betul..superb sporting..

    ReplyDelete
  43. nak join jugak mak dara...
    jum! jum! singgah kat blog i lak..saya budak baru belajar =)
    http://misschenta27.blogspot.com/

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK