Friday, June 15, 2012

Jom Bikin Filem Bersama Blogger #2

Syukur alhamdullilah sambutan yang mak dara terima pada segmen yang Mak Dara adakah beberapa hari lalu iaitu segmen  SEGMEN JOM BIKIN FILEM Bersama Mak Dara amat mengujakan.. Memang berbakat betul mereka bila Mak minta para peserta untuk menunjukkan daya kreatif mereka untuk membuat poster filem mereka sendiri.. Banyak nama nama Filem rekaan mereka dan juga hasil editing poster yang hebat telah ditunjukkan oleh mereka. Mak Dara telah pun revealkan 5 poster filem oleh 5 rakan blogger yang telah menyertai segmen ini di entry Bila Blogger Jadi Producer Filem.. #Part 1 Dan kini tibalah masanya untuk 5 lagi poster peserta lain..  nak tengok poster kreatif mereka..? jomm...

Sebuah Filem Oleh Joel Leslie bertajuk CUCILAH GIGIKU

Sebuah Filem oleh Nana Dmnhuri Berjudul LELABAH LOVE

Sebuah Filem Oleh Cik Honney berjudul JIKA AKU SEORANG CHEF

Sebuah Filem Oleh Permata Perjuangan bertajuk SEINDAH NAMA AISYA

Sebuah Filem oleh  themoonshadowz berjudul TIADA TEMUJANJI


Ini adalah antara sebahagian peserta yang menyertai segmen Mak Dara.. Nantikan PART #3 di mana Mak Dara akan revealkan lagi peserta selebihnya yang menyertai segmen Mak Dara ini ye.. Pada yang sudi nak join tu boleh lagi join. Traikh tutup adalah pada tengah malam 15hb Jun 2012.. Klik di SINI untuk join ye.. Jom terjah ke blog blogger blogger hebat dan kreatif ini jommm...

10 comments:

  1. ramai yg berbakat ni...
    blh ler mak dara cari bakat baru yer tak? :)

    ReplyDelete
  2. kreatif la dorang ni edit gmbr.. kalau nani pandai da lme join *alasan je kn mak?? hehe..

    ReplyDelete
  3. hehe..kambing pun glamor2......berbakat semuanye...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe...kambeng tu memang ada bakat terpendam...:)...thanks semua...:)

      Delete
  4. hahaha .. lawak lah.. berbakat betul dorang nih !

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mak dara ...sukanya tengok gambar2 edit dr mereka seronoknya tahniah buat mereka...:)

    ReplyDelete
  6. wow!! kreatifnye..saya tak kreatif xleh nk join
    mak dara cungkil bakat diorg berlakon plk pasni

    ReplyDelete
  7. bagus idea ni kak..
    ramai yg terer kan bab2 ni..hehe

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/06/seksanya-mesej-guna-henpon-touch-skrin.html

    ReplyDelete