Saturday, June 16, 2012

JOM BIKIN FILEM - Episod Finale

Syukur alhamdullilah sambutan yang mak dara terima pada segmen yang Mak Dara adakah beberapa hari lalu iaitu segmen  SEGMEN JOM BIKIN FILEM Bersama Mak Dara amat mengujakan.. Memang berbakat betul mereka bila Mak minta para peserta untuk menunjukkan daya kreatif mereka untuk membuat poster filem mereka sendiri.. Banyak nama nama Filem rekaan mereka dan juga hasil editing poster yang hebat telah ditunjukkan oleh mereka. Mak Dara telah pun revealkan beberapa poster filem oleh rakan rakan blogger yang telah menyertai segmen ini di entry Bila Blogger Jadi Producer Filem.. #Part 1 dan Jom Bikin Filem Bersama Blogger #2 . Dan kini tibalah masanya untuk melihat kesemua poster peserta lain..  nak tengok poster kreatif mereka..? jomm...

Sebuah Filem Oleh Mia Liana berjudul SUDAH JODOH TAK KE MANA

Sebuah Filem oleh Nal berjudul ADNAN HIMP-IT

Sebuah Filem oleh IdaZaidi bertajuk Kekasih Gelapku

Sebuah Filem Oleh Nukilan Gadis Kampung bertajuk HANTU LAGI KER?

Sebuah Filem Oleh Permata Biru Berjudul I LOVE MAMA THE MOVIE


Sebuah Filem oleh Top Imagin bertajuk LAKI KU BIN KU GANGSTER

Sebuah Filem oleh Makwe Kintan berjudul MALBAT

Sebuah Filem oleh Mr & Mrs S bertajuk BOT CINTA KE PARIS

Wahhhh hebat hebat bukan ke semua poster oleh teman blogger Mak yang menyertai segmen Mak Dara.. Terharuuu benar mak melihat usaha dan kesungguhan anda untuk support segmen mak ini. Mak benar benar menghargainya...Semoga kita bertemu lagi di segmen yang akan datang ya..

Pada rakan rakan jom le terjah kesemua blog blog di atas ni dan baca sinopsis kisah filem mereka ni.. Memang besttt sangat ada yang sedih ada yang patriotik, ada seram dan ada juga yang romantik dan jiwang anda pasti menyukainya.. Jom terjahhhh...


14 comments:

  1. mmg terbaek mrk ni....kreatif..^^

    ReplyDelete
  2. wow LAKI KU BIN KU GANGSTER tu terbaekkk lah posternye...anyway semua gud job!!!!

    ReplyDelete
  3. Memang Terbaik la makdara.... mmg terhibur sungguh tgk kawan2 kita yg kreatif.. MakLady pn x pandai nk wat mcm tu..hehehe

    anyway... Maklady nk gak wat GIVEAWAY contest ~!!
    check it out ... !!
    but b4 that...here is something to smile away :))

    http://blogdearlady.blogspot.com/2012/06/jerebu-diluar-maklady-kelabu-asap.html

    ReplyDelete
  4. Kami semua dari SEGMEN BIKIN FILEM Bersama Mak Dara pon berterima kasih kat MD bab segmen tu wat kami berjaya mencangkul bakat tertanam kami...hehehehe....Berlibur sambil menambah kawan jugak...terbaek semua....:)

    ReplyDelete
  5. memang terbaekkkkkk la blogger-blogger Malaysia! MAJU BLOGGING UNTUK NEGARA :D miehehehehe.

    ReplyDelete
  6. terima kasih pada Mak Dara yang lagi kreatif anjur segmen macam ni...hilang rasa tertekan kerana buat poster filem ni untuk hiburkan hati...

    ReplyDelete
  7. time kasih ek mak dara review blog saya... haha. sory ek gua muka mak dara n hubby jd cover poster saya.. hehehe

    ReplyDelete
  8. thanks Mak Dara...segmen ni mmg menguji kreativiti..lain kali wat la lagi ye...best!

    ReplyDelete
  9. terima kasih mak dara... mia saja je join...hehehehkalau bab berangan memang nombor satu nak-nak part meroyannn confirm sampai ke pagi tak tidoooo... hehehhehe.... muahhhhssss...

    ReplyDelete
  10. Kreatif nyer diorang nih... terbaiklah... hehehe ;)

    ReplyDelete
  11. thanks mak dara masukkan juga poster GK...huhuhu terharu sangat2...

    ReplyDelete