Friday, June 29, 2012

Jom Kenali Silent Reader Ini..

 As salam.. Semalam Mak Dara ada mengadakan satu segmen bertajuk  Saya Seorang Silent Reader. Tapi Saya Suka Baca Blog Awak. Fuhhh tak sangka juga Mak ramai juga yang menjadi silent reader seperti Mak Dara ini.. Terdapat banyak faktor yang menyebabkan Mak Dara menjadi silent reader apabila singgah di blog blog anda. Namun mak dara nak tekan kan disini iaitu bila kami tidak meninggalkan komen atau jejak itu tidaklah bermakna kami tidak hargai, sukai atau membaca entry entry di blog anda oh tidak... Kami amat hormati hargai dan suka blog blog anda namun sifat pemalu kami aje membuatkan kami menjadi silent reader dan low profile.. orang putih kata shy shy cat gitu hehehe.


Ok apakata jom kita berkenanalan dengan geng  silent reader mak ni jom!!

5)http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-seorang-silent-reader-tapi.html
6)http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2012/06/saya-seorang-silent-reader-tapi-saya.html
7)http://emmaeema.blogspot.com/2012/06/saya-seorang-silent-reader-tapi-saya.html
8) http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/06/saya-seorang-silent-reader-tapi-saya.html
9)http://betakupu.blogspot.com/2012/06/saya-seorang-silent-reader-tapi-saya.html
10)http://msvelentine.blogspot.com/2012/06/saya-seorang-silent-reader-tapi-saya.html
11) http://watdehack9.blogspot.com/2012/06/saya-seorang-silent-reader-tapi-saya.html
12) http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/06/saya-seorang-silent-reader-tapi-saya.html
13) http://www.anisempoi.com/2012/06/saya-seorang-silent-reader-tapi-saya.html
14) http://lokmanramli.blogspot.com/2012/06/saya-seorang-silent-reader-tapi-saya.html
15) http://ceriteranurifa.blogspot.com/2012/06/saya-seorang-silent-reader-tapi-saya.html
16) http://etyhanafiah.blogspot.com/2012/06/saya-seorang-silent-reader-tapi-saya.html
17) http://umikasum.blogspot.com/2012/06/saya-seorang-silent-reader-tapi-saya.html

Jom le saling terjah menerjah.. boleh juga dapat kenalan baru dan dapat meraapatkan ukhwah antara kita jommmmm..

25 comments:

  1. ehh ehh. yg no.16 tu macam kenal je ? hehehe.
    thank you Mak Dara. lepas ni Ety nak buat kerja2 berkenal-kenalan dan beramah mesra dgn semua :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe macam kenalll kan.. tapi di mana ye hehehe

      Delete
  2. jom...sy dah nak g terjah ni...

    ReplyDelete
  3. as salam kawan-kawan..jemputlah singgah ke blog saya bernombor 8 tu ye...salam kenal pada yang belum mengenali diri ini.... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jommm berkenalan dengan Rahmah ram Ram jommmmm >_*

      Delete
  4. ai pun peminat blog u nak kata silent tak juga ada gak komen tapii memang silent la klu ada entry baru hehehe..bagi pening mak dara

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe dengan adanya pengalaman meroyan macam mak memang susah untuk pening dengan ayat begitu kerana mak juga selalu dapat membaca apa yang tersurat dan tersirat dengan setiap komen yang begini sebab mak juga sering menulis ayat ayat begitu pada entry mak sehingga membuatkan pembaca mak pula pening dengan apa yang mak cuba sampaikan itu

      hahaha kompom mrs ledibet pulak pening kan dgn penjelasan mak ni hehehehehe

      Delete
  5. wow ni kena concentrate nak terjah semua ni he he he ^^ . By the way just curious are you one of the Adza sisters which one of them (tak ingat nama) hubby name ADAM and he used to work dengan Saiful Apek?? (correct me if i'm wrong) sbb PPP kenal ADAM, coz pernah jv dgn dia with saiful apek ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh itu adik akak Adza Tuty.. now she is Adam's ex wife.. If you know him.. you know la how the relationship cant be for eternity lol..

      Akk dulu pun part of D'ADZA dan buat album with the boss namun lepas "berhijrah" ni terus bersara hehe

      Delete
  6. Ingat nak juint tapi dah expired :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe takpe nntkan segmen mak yang terbaru ye..

      Delete
  7. thanks MAK DARA....No.1 tu....huhaiiiii..
    jom...tyme to jump2 kat blog org plak.....:)

    ReplyDelete
  8. wah...ni dah macam segment tambah follower laks ni.... saya bejanji akan follow SEMUA ke 16 blog di atas...tapi slow2 okey... tapi follow tetap follow... hai kawan baru......saya nak terjah ni !!!

    ReplyDelete
  9. tak sempat nak post segmen tu :( sob sob. tapi, nak mak dara baca juga :P

    http://puangojes.blogspot.com/2012/06/helo-friday.html

    ReplyDelete
  10. tersenarai jgk yg last tu..hampir2 terbabas..kiki..tengkiu mak dara yg sweet lg manis...sgt manis :)

    ReplyDelete
  11. Terima kasih mak dara sebab listkan blog saya.. ^_^

    ReplyDelete
  12. rupanya ramai gak yg peminat secara diam kt mak kan..tahniah mak..^^

    ReplyDelete
  13. hehe kte pun peminat mak juga.<3 terjah terjah :)

    ReplyDelete