Saturday, June 30, 2012

Mak Dara Bercamping @ Port Dickson

Pada saat dan ketika anda membaca entry ini pastinya Mak dara telah pun berada di Port Dickson bagi menyertai satu event yang telah dikendalikan oleh somi mak dara Martias Ali dan group MALAYSIAN BACKPACKERS dimana somi mak merupakan president bagi kelab itu hehe. Event itu adalah MBC MEGA GATHERING 2012.
Ini pertama kali Malaysian Backpackers Group buat acara camping.. selalunya kami akan buat event backpacking di dalam dan luar negara tapi akan bermalam di hostel ataupun rumah tumpangan atau homestay namun kali ini yang pertama akan bermalam dalam khemah.. Pastinya meriahhhhhhhh malam nanti.. Dalam perancangan kami malam ni akan buat acara bbq dan macam macam lagi.. Fuhhhh sungguh terujaaaaaa.. 

Namun yang sedih tu kerana Mak dara terpaksalah tinggalkan blog kecintaan Mak Dara ini kerana pastinya susah nak cari line kat tepi pantai tu kan.. Jadi kalau boleh tu boleh le uols tolong tengok tengokkan blog Mak Dara sementara ketiadaan Mak Dara ni ye.. Tenkiuuuuuu sayang korang ketat ketat ;)


11 comments:

  1. wah...MD...seronok tu..selamat bhujg minggu ok

    ReplyDelete
  2. best nye. siap berkhemah lagi. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah dah le mak lama tak camping2 ni nebes jdnya haha

      Delete
  3. Wah bestnya MD..M yg baca entry ni pun eksaited gak.. Nak ikut gak. Hu hu..

    ReplyDelete
  4. Seronoknya ... rasa mcm masa zaman skolah.. berkhemah masa GirlGuide :P huhu

    Anyway MakDara dont worry. Everything is UnderControl... x gitu Mia Liana..:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. tankiuuuu Mak Lady dan Mia sudi tgk2kan blog aiii hehehe

      Delete