Wednesday, June 27, 2012

Man Pos Masuk Kampung


Waduhhhh sebuah drama komedi hasil skrip somi mak dara, Martias Ali yang bertajuk  Man Pos Masuk Kampung kini sedang ditayangkan di ASTRO WARNA pada tika dan saat ini.. Baru je mula dalam sepuluh minit gitew.. Drama ini dilakonkan oleh Man Maharajalawak , Serina Redzuawan, Yatt Hamzah dan ramai lagi..

Teringat kenangan Mak Dara dan band D'ADZA yang dulu sama sama shooting drama ni untuk lagu tema drama ni hehe.. tapi time tu mak belum "berhijrah" lagi huhuhu

 dari kiri Mak Dara(belum berhijrah) Adza Yanie, Man, Adza tuty & Adza Rina

Mak Dara dan Serina di rumah Mak Dara minggu lepas ;)

Kalau free free tu tonton lah ye..

15 comments:

  1. hahaha cerita2 mcm ni yg aku layan..ringan kepala, suka tgk man baik dlm Sopi Sekuriti mahupun Man Pos Masuk Kampung..terbaik man!

    ReplyDelete
  2. tgk ke tajuk mesti cite lawak nih..hikhik

    ReplyDelete
  3. ala..nk tgk..xde astro..acano tuh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya dah ada di youtube nnt mak dara kasi up dalam satu entry ye..

      Delete
  4. aisehhh tak dapat lah uncle tengok..umah takde astro huhuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti saya cari di youtube kalau ada saya masukkan dalam satu entry ye uncle

      Delete
  5. ehh jap jap, Mak Dara, cerita ni dah tayang kat Astro kan ? rasanya macam tertengok semalam, sbb masa tukar2 channel tu. Lepas ni boleh la tgk. Hee.

    p/s : Band D'Adza, smuanya adik-beradik Mak Dara kan ? Muka sama lahh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup ditayang kat astro warna.. mmg akan ulang2 punya...kalau ada masa tonton lah ye hehe

      Yup D'ADZA band ni semua dik beradik mak dara ;)

      Delete
  6. Akak nie nampak macam lagi muda la dari SERINA tue.... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waduhhhhh terkombangggggg akak membacanya tenkiuuuuuu Hazman :)

      Delete
  7. anak teruna saya suka betul citer nih...klu posmen dtg hantar surat , mesti dia ckp..."mama...Man pos dtg" ....klu pos laju kan ketuk pintu umah...dialah yg tukang bukak...man pos masuk kg dtg...heheheh....kekadang malu dibuatnya

    ReplyDelete