Saturday, June 9, 2012

Para Isteri Bersiap Sedialah Untuk Berubah Tempat Tidur Anda

Para isteri isteri sekalian... Mulai malam ini hampir kebanyakkan dari kita akan mengalami satu perubahan yang agak drastik dimana tempat tidur kita bakal berubah.. berubah kemana? Haa berubah dari bilik tidur ke ruang tamu... Kenapa?? Sebab apa lagi kak jah Kak Meah oiii.. EURO punya penangan lah niiii hehehe...

Pastinya para isteri isteri akan menemani para somi mereka yang minat dengan sukan bola sepak ni . Maka mulai malam ini bermulalah musim Kejohanan Euro 2012.. game game akan berlangsung hingga lewat pagi ini bermakna ramai le yang bakal tidur depan TV kan..

Somi mak dara sejak dari petang tadi dah exited menunggu pembukaan Euro dan juga perlawanan antara Poland VS Greece yang sedang berlangsung sekarang ni sampaikan dah bawak turun bantal dan comforter ke depan TV hahahaha.. semangat sungguh somi mak ni kan.. Mak redha aje duduk le temankan dia walaupun tak berapa minat sangat nak menonton bola ni kecuali si ronaldo ada di tengah padang tu hahaha .. Sekarang bukan mak aje yang terjebak tidur kat depan TV anak bongsu mak pun terjebak sama teman papanya layan bola hahah

bella menontonperlawanan bola

Bak kata status update oleh sorang teman fb mak dara si DD tu ... "start Euro12 ni bangun bola, mandi bola, makan bola n tido pun peluk bola bukan peluk bini!!!...hahahaaaa!!!.. apa apa pun kepada peminat bola sepak dan kejohanan euro 2012 selamat menonton dan jom layanzzzzz 


9 comments:

  1. heheheh...ingatkan hape tadi....rela terpakse ke neh??hehehe...x perlah dah somi mak dare minat bola....hakhakhak...

    ReplyDelete
  2. hahaha..

    nampak sgt sy ni belum sepenuhnya jadi kaki bola,sebabnya sepatutnya sy pn da tercongok dpn tv..tp disebabkan masih cintakan lappy,tak sanggup plak nak curang semata2 kerana tv..muehehehe..


    mak sokong mane?? pilih gitu2 lah..

    ReplyDelete
  3. si bella tu pon mngadap euro gak ke kak.. haha

    ReplyDelete
  4. Mak dara, buat mummy suspen je.... hehehe but the best post...... mummy suka....(:

    ReplyDelete
  5. nasib somi js tak suka sgt ngan bola...jadi takde la pindah tmpt tido...hihi

    ReplyDelete
  6. Hehehe.. semuanya gara gara musim bola..

    ReplyDelete
  7. hehehe... tajuk mmg gempak la mak.. cpt2 sy klik ingat kan apa td... mmg pun...

    ReplyDelete
  8. Huh! Nasib baik my hubby tak gila bola memalam masih boleh peluk dia...hahaaa...

    ReplyDelete