Sunday, June 24, 2012

Sangap Sangat Ke??

Malam ni mendidih didih hati Mak Dara dibuatnya.. Maunya tak mendidih bila seharian menghabiskan masa bersama anak anak dan tiba malam buka blog Mak Dara terjumpa ini di kotak shoutbox Mak Dara..


Sangap Dara Ketat?? Kenapa Melampau Sangat! Melampau benar sampai sanggup tulis macam ni di shoutbox Mak Dara ni!!!!! Siapa lah yang tulis ni..!!! Tak tahukah bahawa yang membaca blog Mak ni terdiri dari pelbagai peringkat umur.. Budak budak dan pelajar sekolah pun ada.. Ini tulis pakai lutut agaknya sampai urat ke otak tak digunakan langsung!!!!

Mak Dara dah dapat dah Unique ID dia iaitu 1551513314.. boleh ke kita trace siapa yang tulis dengan gunakan Unique ID ni ek..? Atau ada sesiapa yang boleh tolong ajarkan Mak untuk block je mangkuk tingkat ni?



Hmmm kenapa kotor sangat otak itu bila nampak perkataan Mak Dara atau Dara mesti nak kona..! mesti nak fikir benda lucah sampai sanggup tulis benda macam ni di blog mak?! Kenapa sempit sangat pemikiran tu! Masyaallah......

(maaf atas kata kata kasar mak pada entry ni ye tapi memang gerammmmmmmmmmmm sangat2 tuhan aje yang tahu...)


23 comments:

  1. ee..melampau btl.. block je org tu

    ReplyDelete
  2. sabar ya kak! zuan rekomen remove je shoutbox tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tks Zuan... mmg sedang tahan sabar ni dik.. geramm dibuatnya..

      Delete
  3. kuang hasam ler tu namanya.Tak ada adab punya orang.Block aje org mcm tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang nak block tp tak tahu caranya.. adik tahu tak mcm mana?

      Delete
    2. repot kat admin shoutbox x boleh ke MD? saya budak baru belajar..

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mak dara...x ada sopan santun langsung...:)

    ReplyDelete
  6. Nak trace siapa yg tulis?. Kalau si polan ni selalu jengah sini maybe boleh ditrace melalui shoutbox, kena tengok balik kat older post pada shoutbox, cari IP address yg sama.

    ReplyDelete
  7. biasala diorang nak tarik perhatian tu... delete ajelah. mia pun kena juga.

    ReplyDelete
  8. teruknye..huhu..kesian makk..sabau ye..

    ReplyDelete
  9. betul tuh mak dara..tulis pakai lutut agaknya.dh tade keja la tuh..

    ReplyDelete
  10. Kasaqnya bahasa dia... Tak hormat org tua langsung na...

    ReplyDelete
  11. melampau2. tu belum iklan besarkan tet tu. pehhh pening bace

    ReplyDelete
  12. dia yg tgh sangap sebenarnya tu..ishh..tak senonoh betul..

    ReplyDelete
  13. ce mak dara klik kat nama dia,ade masuk ke facebook someone

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum Mak Dara.. nak block atau unblock ip address orang.. cuba Mak Dara pergi tengok kat sini...
    http://www.dewahost.com/tutorials/cpanelx/blockip.html

    ReplyDelete
  15. dulu kt shoutbox blog saya pun selalu naik nama mcm-mcm. yg lucah pulak tu. lepas tu terus buang shoutbox. susah jugak takde shoutbox ni. mak dara block je user tu, baru dia tau. eee, x senonohlah!!! *geram*

    ReplyDelete
  16. Ya Allah x tahu hormat orang langsung..

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK