Thursday, June 14, 2012

Sehari Bersama Mia Liana

Mia.. Mak Dara... bergabung meletops ahh hehe

Semalam Mia Liana datang ke Kuala Lumpur untuk menghadiri mesyauaratnya di Sentul dan Mia bermalam di rumah Mak Dara . Mak memang selalu nantikan kedatangan teman karib Mak ni ke KL..Kalau mak tahu aje Mia bakal jejakkan kaki ke KL teruslah pasang niat nak kidnapnya datang rumah hehe.. 

Setibanya di rumah apa lagi acara pot pet pot pet pun berlangsung lah dari topik berkenaan blog hinggalah ke topik keluarga.. Dalam dok rancak bersembang tu sempat  pulak si Mia ni join segmen Mak iaitu SEGMEN JOM BIKIN FILEM Bersama Mak Dara Di pertengahan dan dalam kerancakkan sesi pot pet pot pet kami itu Mia perlu hadiri ke sebuah meeting bersama sponsor hebat iaitu Artic Ice satu jenama hebat yang telah banyak menyokong Mia dlam sebuah contest yang baru sahaja berakhir baru baru ini.. Perghh memang bertuah Mia mempunyai penaja yang begitu hebat dan supportive begini kan..

Selesai aje meeting Mia dengan pihak penaja Mak terus bawa Mia keluar minum minum dan di sana acara pot pet kami diteruskan sehingga pukul satu pagi lebih . Kemudian kami pulang semula ke rumah Mak.. Jika anda rasa acara pot pet kami berakhir di situ sangkaan anda salah belaka kerana kami terus menyambung acara kami hingga ke pukul 3 pagi lebih hahaha..Memang itu lah jadi tiap kali Mia ke rumah mak pasti adaaa saja perkara yang nak dibualkan..

Pada pukul 7 pagi tadi somi mak telah menghantar Mia ke stesen LRT di mana Mia akan ke KL seterusnya di jemput oleh drivernya untuk ke tempat mesyuaratnya di Sentul kejap lagi.. The bestttt partnya setiap kali Mia ke sini pasti kami terlupa nak snap snap gambar bersama hahaha ni mungkin disebabkan kami sibuk asyik bersembang aje hahaha.. Takpe next time mia ke sini lagi kita snap snap gambar bebanyak k..

To Mia all the best untuk meeting sebentar nanti and have a safe jorney back to Johor.. Hope to see you again sooooooooonnn... ;)


7 comments:

  1. alahaiiiiii so sweet entri ni.... tu la kan.. asyik meroyanzzzz dan pot pet sampai terlupa nak bergambar.

    anyway, thanks a lot ya mak dara. sudi layansss meroyanzzz mia malam tadi.

    ReplyDelete
  2. orang pompuan "veteren" kalau dh jmpe ape lagi.. pot pet je la.. haha.. jgn mare.. larikkkkkkk :)

    ReplyDelete
  3. pot pet pot pet.....abis la meletup bile bergabung...hahahahah

    ReplyDelete
  4. Topimage tak seswaiiii perkataan Veteren tu tawww...tak rela I coz usia kita org ni baya2 jer masih hot2 mama tauw...

    Jumpa geng lama banyak cerita dan di ungkap banyak kenangan nak di ungkit...hehehee...

    ReplyDelete
  5. makaih..apa yang pot pet pot pet tu kak..

    ReplyDelete
  6. hahaha.. sy dok terbyg molot mia n mak dara dok pot pet x berenti...

    ReplyDelete