Tuesday, June 19, 2012

Selamat Tinggal....

Waduh pepagi ni emo pulak Mak Dara dibuatnya.. Kenapa? Maunya tak emo, somi mak Martias Ali telah pun bertolak sebentar tadi ke LRT Sri Rampai seterusnya ke KL Central.. seterusnya ke Airport dan seterusnya ke Sabah pada pagi ini.. 

Somi mak ke sana kerana untuk arahkan sebuah rancangan dokumentari di sebuah tempat di Sabah.. Dah lama juga dia tak jadi pengarah sejak kebelakangan ni asyik sibuk dengan projek projek menulis skrip yang tak habis habis itu hehe.. Sebelum somi mak bertolak sempat le mak snap beberapa keping gambar untuk tatapan anak anak yang pasti akan rindukan papa mereka yang akan pergi selama seminggu itu.. errr sebenor benornya untuk tatapan mak juga lah hahaha sapa tak rindu somiii oiiiii seminggu tuuuu hehehe

haa tangan tu better means peace 
bukan tanda nak cari cawangan ke dua ye bang hahaha...


time ni rasa macam nak nyanyi lagu akademi fantasia pun ada haha

selamat tinggal.. tata titi tutu

Somi mak akan shoot dokumentari mengenai SISTEM TAGAL di Sungai Morroli Sabah.. Mengenai ikan ikan yang dilindungi di sebuah sungai di sabah.. Dokumentari ini untuk disiarkan di RTM tak lama lagi .

Apa apapun selamat tinggal dan bon voyage untuk somi mak.. semoga shooting nanti akan berjalan dengan lancarnya insyaallah...



19 comments:

  1. Replies
    1. itu hanya sebahagiannya aje.. bag bag equipment, kamera belum campur lagi hehehe

      Delete
  2. all the best untuk dokumentari tu.... :)

    ReplyDelete
  3. Hahaha..siap warning lagi peace saja bukan "dua"...sekali "tiga"...pitammmm >____< moga selamat semuanya yea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kalau "tiga" kompom balik sabah nanti saya kerat kerat jadi 30 hahahaha... terima kasih Cik Mat mudah2an semuanya selamat..

      Delete
  4. alahai seminggu MakDara?..hmmm sabaq noo..xpalaa gambar kan ada tu. La ni zaman canggih. wlpn jauh, smua jdi dekat. Kan ada skype, ym, fb,twitter....

    anyway - alang2 boring & nk lepaskan rindu kesuma kat cik abg yg jauh di balik bayu, apa kata maklady kidnap? MakLady klu bab kidnap mengkidnap ni...hmmmmm... *thumbUps* hehehe . ofcoz kena la minta izin dlu :)

    ReplyDelete
  5. sempat lagik bergurau(peace)...keh...keh...keh...seminggu x lame...pejam celik dah seminggu berlalu...huhuhh...kene bz kan diri biar mase cepat berlalu...hakhakhak....gud luck!!!!

    ReplyDelete
  6. wah..nkg tk doku tu nnti..lagi2 kat sabah...
    oh my negeri.. eh...over pla huhuh :)

    ReplyDelete
  7. hahahha.. cian mak dara... bila ditinggalkan semakin sayang kn.. hehe.. hope hubby berjaya dengan shooting nye ye :)

    ReplyDelete
  8. sportingnye..siap kasi peace lg..moga perjalanan uncle somi sis selamat pg n balik...moga sntiasa rindukan sis..hihi

    ReplyDelete
  9. Gadis2 Sabah peramah maaa...hehe...mak jgn risau.

    ReplyDelete
  10. insyaallah takpe2 mak...moga sukses projek encek somi mak tu ye...

    ReplyDelete
  11. Ida...sob..sob.. sedehnya seminggu lamakan..
    mujur sabah aja..
    kalau gi Offshore lagilah haru.. susah nak call.. email jer cam dulu2 bercinta pakai surat ahaksss....

    ReplyDelete
  12. nak sembang kencang kat sini hahaha

    seprti biasa..paparan chat box kat tempat kamu uncle tak leh masuk..sama cam tempat mia liana ... takpalah kat sini pun jadilah...nak minta izin amik tuan punya link..leh tak? hihihi

    selamat bertemu kembali !!

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum mak dara....kesian nyer kena tinggalkan tapi atas urusan kerja biarlah kan sekejap jer...:)

    ReplyDelete