Saturday, June 9, 2012

Siapakah Bakal Menang DiGi WWWOW AWARDS 2012?


Akhirnya masa yang ditunggu tunggu telah pun tibaaaa.. Malam Anugerah DiGi WWWOW AWARD 2012 bakal berlangsung malam ini.. Tahun ini pertandingan ini penuh dengan MISTERI apabila tidak dinyatakan  atau tiada sebarang list yang dikeluarkan oleh pihak Digi akan siapakah finalist TOP 5 yang telah dipilih oleh pihak juri. Pada tahun lepas dua minggu sebelum majlis anugerah dah dikeluarkan list finalist top 6.. Mungkin tahun ni diorang nak buat SURPRISE kan hehe sooo kepada semua yang telah terpilih tu all the best ya...

Mak rasa rasa antara yang bakal menang ialah Jini Boy TV dan juga video LEMBU NAK JAGA tu sebab diorang memang besttt sangat.. Hari tu masa pelancaran pertandingan ini kedua dua mereka telah pun menjadi PANEL SPEAKER DiGi WWWOW dan segmen segmen yang mereka buat khas untuk majlis pelancaran hari tu memang bermanfaat dan banyak yang boleh dipelajari oleh semua . luvss it ;)

Beberapa teman Mak Dara berkata mereka berterima kasih kepada pihak Digi kerana akhirnya telah menghantar email kepada mereka SEMALAM iaitu SEHARI SEBELUM majlis anugerah digi wwwow bakal berlangsung dan menyatakan bahawa mereka hanyalah top 10 dan tidak termasuk dalam top 5 dan memberitahu bahawa mereka tidak dijemput ke malam anugerah itu  Ok lah kan sehari sebelum hari award dapat email tu.. kalau dapat pada hari ini takut takut dah ada yang tak buka email dan pegi ke majlis tu..  kompom kesian diorang kan hehehe . Tapi oklah nanti pihak DiGi akan berikan sijil atas penyertaan mereka tu semua..

Ada juga teman yang bersyukur kerana tak buat sebarang promotion dan vote yang tinggi namun turut dipilih.. Perghhh memang bertuah ..  tabikk spring satuu ;)

Walau apa apapun semoga malam anugerah ini berlangsung dengan jayanya.. All the best kepada semua finalist . Dan kepada pihak penganjur uols memang TERBAEKKKKKKK lah...

p/s: Kepada rakan blogger mak dara yang tidak  terpilih tu ( you know who you are) walaupun usaha usaha anda  tidak di ambil kira namun rasanya semua orang dapat tahu bertapa kuatnya anda semua mempromote dan bekerja keras untuk contest ini.. Ada yang mengeluarkan wang yang banyak.. Ada yang mempromote dalam dan luar negara.. ada yang tidak tidur malam hampir berbulan hanya untuk ini .. we salute you :) 


5 comments:

  1. wah mesti best kan..:) tak sabar nak tahu sape menang~

    ReplyDelete
  2. Menang ke tak, tetap support teman2 blogger kita tu ek mak!

    ReplyDelete
  3. bestnye...kalau dpt join jugak..jadi peneman pun ok dh..tp tah bila nk dpt join kan...hihi

    ReplyDelete
  4. menang, kalah --> adat.

    yang penting kita continue what we love most ------------> BLOGGGGINGGGGG! :D kita sokong sesama blogger :) #HEBAT! :)

    ReplyDelete
  5. mialiana.com still the best blogger !!!!

    ReplyDelete