Friday, July 20, 2012

Ami Schaheera Penuh Dengan X Faktor



WOWWWWW!! itu saja mampu mak dara katakan tatkala melewati sebuah blog yang sungguh famous amous iaitu Blogger terkenal Ami Schaheera sebentar tadi.. Memang mak dah lama tahu akan kehebatan blogger ini cuma hari ni baru Mak Dara berkesempatan untuk skodeng ke blognya hehehe....
Ami Schaheera | Fashion Blogger


Ami Schaheera terkenal dengan gaya dan fashionnya.. Gaya fesyen yang digayakan olehnya sungguh fashion forward and terkini.. Beliau memberi banyak inspirasi kepada para muslimah yang berhijab dan salah seorang yang menjadikan Ami sebagai sumber inspirasi untuk berpakaian ialah Mak dara hehehe....Oleh sebab itu mak pun follow blog beliau dan menjadi followernye yang ke 2509..!

Wahhhh siap tunjuk bahan bukti lagi tu kan hehehe... Memang mak dara tabik spring lah dengan Ami Schaheera ni.. Beliau berani menggayakan fesyen fesyen terkini.. Dari pakaian hinggalah ke pemilihan warna yang dipakainya sungguh mengkagumkan.. Im so impressed...

Apa lagi.. Pada yang minat fesyen fesyen terkini muslimah jom le terjahhhh ke blognya @ http://ami.sptnkswthrt.com/ jommmmmmmmm!! ;)


14 comments:

  1. mak darapun glemer dan femes pae :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. uish mana ada.. mak dara blogger picisan jer hehehehe

      Delete
  2. Oh... kakak pun nak tahu juga nie..

    ReplyDelete
  3. terus klik link itu mak dara...nak tengok juga

    ReplyDelete
  4. As salam MD selamat berpuasa for you and your family ye :) (sorry komen takde kena mengena dgn ur entry hu hu hu) :P


    hot mama u were tagged http://paripariputih.blogspot.com/2012/07/hot-mama-in-da-house.html

    ReplyDelete
  5. Wow haha tq so much Mak Dara, love you! Xx

    ReplyDelete
  6. wahhhh terjah2 td. memang kagun la dngn dia! very vogue!

    psst, selamat berpuasa mak dara n family :)

    ReplyDelete