Tuesday, July 24, 2012

Berbuka Puasa Bersama Krew UNTUNG ATAS ANGIN

Syukur alhamdullilah sebentar tadi Mak Dara telah berbuka puasa bersama krew krew dan juga pelakon pelakon drama UNTUNG ATAS ANGIN yang sedang shooting di rumah Mak Dara sejak kelmarin lagi. Antara yang membintangi drama ini ialah Misha Omar dan Roy Azman bersama sama beberapa lagi pelakon..

 
sesi berbuka puasa

Memang meriah bebenor le sesi berbuka puasa tadi bila hampir 20 orang berbuka puasa di depan rumah Mak Dara tu.. Rasa macam buat open house pulak tadiu hehe..  Malam ini merupakan malam terakhir mereka shooting di rumah Mak Dara . Kata mereka kemungkinan besar drama ini akan ditayangkan pada hari raya nanti.. Nanti bila mak tahu tarikhnya yang sebenar mak akan updatekan ye.. Ok lah mak nak sambung tengok diorang shooting.. Nanti mak kasi update lagi ye..

17 comments:

  1. syioknya berbuka puase ramai-ramai...hehheheh....

    ReplyDelete
  2. wah.. bestnye makan ramai2 macam tu.. haz nak jugak berbuka kat rumah mak dara~ eh? haha xD

    ReplyDelete
  3. berbuka puasa beramai ramai memang best :-)

    ReplyDelete
  4. siap sportlight tu...buka puasa meriah!!

    ReplyDelete
  5. wah bestnye bebuka ramai2...huhu

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mak dara...alhamdullilah selesai sudahkan....seronok jer berbuka tu...:)

    ReplyDelete
  7. wahhh...bestnya, berbuka puasa ramai2 best

    ReplyDelete
  8. wahh..seronoknya Mak dara berbuka bersama beramai-ramai..meriah :)

    ReplyDelete
  9. syoknyer, berbuka ramai2 mmg best.mak dara ke yg masakkn utk diorang? hehehe

    ReplyDelete
  10. nk join boleh?? mesti ari ni ada lgi kn? hee..

    slm 5 ramadhan MD

    ReplyDelete
  11. Meriahnyer... Best kan berbuka ramai2 camni..

    ReplyDelete
  12. seronoknya..buleh tumpang sekaki..kirim salam kat Misha Omar yer Kak..sama negeri..

    ReplyDelete
  13. wahh meriahnya..nak join leh x nnti..hehe :p

    ReplyDelete
  14. meriah sungguhlah! boleh join skali x? hehe..

    (alaaaa..perjalanan hijrahku tu tayangannya jam 2.30pm kan..time kerja tu..huhuhu)

    ReplyDelete