Tuesday, July 31, 2012

BICARA MAK DARA Bakal Bertukar Wajah




Haaaa jangan pulak ingat Mak dara nak jalani pembedahan plastik ye bila anda baca tajuk di atas hehe.. Make over yang bakal dilakukan bukan lah kepada diri mak dara tetapi kepada blog mak dara ini. Dalam masa beberapa hari saja lagi blog mak dara akan bertukar wajah secara TOTAL.. Semua template bakal bertukar sepenuhnya dari background ke header ke footer ke banner ke watermark . Pendek cerita akan bertukar kesemuanyalah kecuali entry mak tetap meroyan seperti biasa hehehe. Semua ini hanya dapat dijayakan dengan bantuan oleh blogger hebat lagi berbakat iaitu Adik Myravea dari http://www.myravea.com/ 

 

Pada tahun lepas Mak Dara pernah menempah doodle dari Adik Myra tp masa tu mak masih freehair lagi jadi lepas mak dah berhijrah makanya doodle tu tak sesuai lagi untuk mak gunakan.. Sekarang Mak nekad untuk tukar dan tempah keseluruhan template mak dara ni dari Adik Myra sekali lagi kerana mak benar benar suka dengan hasil tangannya yang sungguh kreatifff!!!Bagaimanakah rupanya blog Mak Dara ini nanti? TUNGGUUUUUU!!! Mak pun tak sabar untuk melihatnya..

Pada sesiapa yang ingin menempah header, footer, banner, atau nak tukar keseluruhan blog anda boleh le menempah dari adik Myra ye.. Semua info untuk tempahan boleh di baca di entrynya di sini Tempahan template kini dibuka!

38 comments:

  1. tak sabar nak tgk make overnya.. :D

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mak dara....berubah ke arah kebaikan itu baikkan...nak kena tunggu ni...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam maszull.. insyaallah harap harap begitu lah hehe

      Delete
  3. Assalamualaikum MD..tak sabaq M nak tgk wajah baru blog MD..

    ReplyDelete
  4. bertukar!!!!
    kena tunggu... :)

    slm 11 Ramadhan MD :)

    ReplyDelete
  5. Ok kakak tunggu... mesti gempak nie:)

    ReplyDelete
  6. wah..wah..mak dara...excited la nak tau perubahan tu..sy pun baru aje berniat nak make over blog..eheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak makeover blh le tempah dgn myra ni gerenti puas hatiiii hehehe

      Delete
  7. egtkan bertukar wajah betull..err..okeyy tgu nk perubahan blog ni..^^

    ReplyDelete
  8. wah..ape yang berubah tu ea, sabar menanti la ni. mesti lg blink2 macam tu..ehhehe

    ReplyDelete
  9. tq for info, KA pown ada cadang2 nak tukar juga. InsyaAllah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ur most welcome KA.. boleh tempah dgn myra mmg puas hati dan sangat cepatttt

      Delete
  10. wah..ingatkan mak dara akan bertukar wajah, rupa2nya blog nye ye. mesti bertambah menarik kan. :)

    ReplyDelete
  11. xsabar nak tunggu..mesti blog mak dara makin cun..hihi

    ReplyDelete
  12. Waaaa x sabar nak tgk make over mak dara..

    ReplyDelete
  13. mak!! dah macam nak sambut raya lak..blog raya mak dara.. ok tak tajuk tu ?? :)

    ReplyDelete
  14. tak sabar menanti blog yang siap di makeover..mesti kelasss

    ReplyDelete
  15. Hopocottttt ... terperanjat aku..

    ReplyDelete
  16. waaaa mesti hebat punya..uncle pun tak sabat menunggu makeover dari kak

    ReplyDelete
  17. wah..terbaeklah..ni xsabar nak tengok ni..hehe..^_^

    ReplyDelete
  18. kerlasnya blog mak dara ni dgn pink-pink semua. comel je :)

    ReplyDelete
  19. wahhhh mak dara..kelassss uuuuu
    header yg hebat...
    tahniah...i like ....

    ReplyDelete
  20. hahaha.. kelakar jugak rupa tua tu erk..

    masuk sini rasa keperempuananje.. pink colour

    mak dara berapa upahnya?

    ReplyDelete
  21. dah berubah kan? adess maaf Queen lama x menjenguk.. kurg sihat... masa Queen singgah blog mak dara ni mcm dah berubah xtaula kalau ada lg yg baru.. hehehe almaklumlah 2 minggu gak x jejak ke sini.. tp nice juga kalau betul yg skrg sya tgk ni adalah perubahan wajah baru blog mak dara.. :)

    ReplyDelete