Saturday, July 28, 2012

Jalan Jalan Di JPO Johor




As salam duhai teman
Satu hari ni mak tak update blog dek kerana sakan dok jalan jalan bersama somi dan adik adik mak dara si Adza Emie dAn Adza Rina di JPO iaitu singkatan nama kepada Johor Premium Outlet yang terletak di Senai Johor.. Kami bertolak dari rumah dalam pukul 10 pagi dan tiba di sana pukul 1 tengah hari.. Jalan jalan si sana sampai ke petang.. Sakan jugak jalan jalan di sana sampai kaki kebas tak rasa tapak kaki dibuatnya hahaha.. Perghhh memang besttttt sangat membeli belah kat sini . Semua yang dijual disini adalah original tiada barang tiruan tapi yang ohaemnya bila harganya jauhhhh lebih rendah dari yang dijual di KL.. Fuhhhh tak sabar nak ke sini lagi dan lagiii



Published with Blogger-droid v2.0.6

10 comments:

  1. memang best kan ida... jauh benor harganya dengan KL cuma kalau wekend kena que nak amsuk kedai2 yang pemes tu

    ReplyDelete
  2. lepas ni kalau datang sini lagi... lehlah jumpa mia kat sini.... huhuhu... happy shopping...

    ReplyDelete
  3. Wah! banyak membeli..shopping raya ker?..hehehehe dahsyat tu sampai tak rasa tapak kaki..

    ReplyDelete
  4. Wah best nye mak dara dh ke jpo.harge nyer mmg byk beza dr kl ye mak dara?

    ReplyDelete
  5. uish seronoknya. tp dgr kata bebarang kt JPO semua memahal kan? isk isk isk. kena fikir 2 3 kali sebelum pegi. hehehe :)

    ReplyDelete
  6. wah mak bestnye...kt ctu ada apa yg menarik ye kalau blh dikongsi...^^

    ReplyDelete
  7. wahhh...tak letih ke,

    banyak betul shoping tu hehehee

    ReplyDelete
  8. Betul ke barang kat JPO tu murah? Tak pernah pegi walau duduk JB.

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mak dara...wah dah shopping yer nmemang seronok kalau shopping kat JPO ni...:)

    ReplyDelete