Wednesday, July 4, 2012

KEBAYA KAK JEMAH, KURUNG KAK KIAH




MEMPERSEMBAHKAN
SEBUAH DRAMA RAYA KOMEDI MEROYAN

DARI KARYA ADZA NASYAEMIE & MAK DARA


Malam ini bertempat di RTM Mak Dara serta Adik Mak Adza Nasya (yang gambarnya telah mak dara crop dan lekatkan di atas belah kiri tu hehehe) bakal pitchkan proposal drama komedi bertajuk KEBAYA KAK JEMAH, KURUNG KAK KIAH . Doa doakan semoga pihak RTM meluluskan cadangan menerbitkan drama ini ya.. Kalau dah lulus proposal drama ni barulah boleh mula shooting tak lama lagi.. Wish us luck ya...

Puhhhh kiriiii Puhhhhh Kanan... hehehehe


72 comments:

  1. hahhaa terbaekk!!...baca tajuk aje mesti drama lawak MD..insyaallah rezeki akan berpihak pada MD...gud luck semoga terus sukses dalam dunia penulisan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminnn tankiuuu... hehehehe bila meroyan melanda tempiasnya kena jugak pada tajuk dan jalan cerita mak ni hehehe... doa2kan untuk mak ye

      Delete
  2. drama komedikah? chaiyok2, mak dara!

    ReplyDelete
  3. teringin pula nak tengok drama ne... hope jadi.. amin

    ReplyDelete
  4. amin..mudah2an dipermudahkan ye mak dara. klau dpt, x sabar mau tgk dramanya..hehe. musti meletops! :)

    ReplyDelete
  5. amin33 insyaallah Allah permudahkan urusan :) gud luck ^^

    ReplyDelete
  6. khas untuk hari raya kan...kalau jadi nih nak tgk la..hehe~ harap2 dapat k mak dara...amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup untuk hari raya.. mudah2an lulus lah kann ;)

      Delete
  7. amin..
    mudah mudahan di luluskan yaa mak :)

    ReplyDelete
  8. Didoakan agar Mak Dara berjaya....amin

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mak dara...semoga berjaya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam Maszull.. tankiuuu.. mudah2an amin..

      Delete
  10. uncle doakan moga drama tu dapat ditayangkan..tak sabar nak tengok..pepehal pun uncle bookmark..takut kelepasan..hihihi

    mak dara..mak dara....(dengan gaya menggoda) ada watak kosong ka lepas ni..teringin nak berlakon kakakakakka

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas doa itu uncle.. mudah2an pihak rtm luluskan ;)

      hehehehe insyaallah uncle kalau ada sesi casting nnt saya bagitau uncle ye

      Delete
    2. hahaha nak tergelak pun ada...uncle sebenarnya amat pemalu...tapi kalau ada dorongan dan sokongan ..hahaha uncle boleh cuba..kot-kot lah menjadi!! hahaha

      Delete
    3. insyaallah uncle.. belom coba belom tahu.. ;)

      Delete
  11. mudah-mudahan lulus, harap2 ceritani boleh mengeletek usus kita.. boleh kita meroyan sama-sama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin.. terima kasih DamiaZara ;) hehehehe kalau le lulus akan mak masukkan semua babak2 meroyan yg kaw2 punya hehehe

      Delete
  12. gud luck mak dara....
    mesti citer nih kelakar gelak guling2 nih, tajuk jer dah rasa cam kelakar

    ReplyDelete
    Replies
    1. tankiu Mrs Norrie.. hehehe tajuk ala2 meroyan mcm mak jgk kan hahaha

      Delete
  13. insyaallah.....tak sabar nak tgk...mesti kelakar kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kalau lulus mak akan cuba buat kelakor habis insyaallah ;)

      Delete
  14. amin amin, semoga diluluskan :)

    ReplyDelete
  15. InsyaALLAH - doa MakLady moga LULUS utk tayangan Raya. GoodLuck utk MakDara & Emie. JOM KITA RAMAI2 doakan kejayaan drama KEBAYA KAK JEMAH, KURUNG KAK KIAH - xsabar nk tengok drama meroyan mcm ni..sure gelak tak hingat2 MakLady nnti.. mak suka! mak suka!..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe tankiuuuuuuuuuuuuuu MakLady.. doa2kan ye.. bila nak kidnap ai lagi ni hehehehe

      Delete
  16. kalau cerita ala2 kampung kak suka je..

    ReplyDelete
  17. insya-Allah diluluskan drama tu, mak dara. mesti best kan drama tu. ^_^

    ReplyDelete
  18. gud luck mak dara...
    mesti boleh punyalah!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  19. gd luck n doakan yg terbaik.. singgah follow 2571

    ReplyDelete
    Replies
    1. tankiuuuuuuu sudi follow blog mak... sukaaaa1000X hehehe

      Delete
  20. Moga Allah perkenankan dan RTM meluluskan..Aamiin
    pasti gempak ni pasal tajukpun xboleh blah..hehehe :p

    ReplyDelete
  21. gud luck mak dara...
    wani doakan semuanya berjalan dgn lancar..amin..:))

    ReplyDelete
  22. support mak dara all the way... gud luck!

    ReplyDelete
  23. semoga berjaya!! mcm x sabar plak nk tgk drama ni.. tajuk pun mcm dah best nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tajuk tu mak dapat secara spontan.. ok jugak kann hehe

      Delete
  24. InsyaAllah...semoga berjaya Aamiin...

    ReplyDelete
  25. mesti cerita yang lawak2 ni kan..best2..good luck ya mak dara..:)

    ReplyDelete
  26. Semua mendoakan harap-harap lepaslah utk ditayangkan. Mesti meletopz..

    ReplyDelete
  27. insyaAllah ada rezeki :) Ameen...

    ReplyDelete
  28. good luck! moga dilembutkan hati mereka tu..

    ReplyDelete