Sunday, July 15, 2012

Satu Hari Sabtu Tanpa Entry

Oh Mak Gayah.. Memang tak menang tangan sungguh lah Mak Dara semalam.. Seharian penuh dengan kerja kerja dan kerjaaaaaa... Last last baru mak sedaq sesuatu... Satu Hari Sabtu Tanpa Entry... Maknanya mak tak update walau satu pun entry semalam.. Perghhh sungguh jarang jarang kadang kadang berlaku pada mak dan juga blog meroyan mak ni.. 


Selalunya kalau sibuk tara mana pon kompom ada jugak satu dua entry kan.. Ni satu pun takdak anda boleh bayangkan lah bertapa mak sungguhnya sibuk walaupun berada di hujung minggu...

Pada yang sudi singgah dan melawat terima kasih mak ucapkan ye.. Maap le.. Mak memang sibuk untuk habiskan skrip untuk rancangan PERJALANAN HIJRAHKU. Rasa nak pinjam la tangan hamgpa sat untuk tolong mak taip skrip ni hahaha...Rancangan ni akan disiarkan pada hari ke tiga puasa nanti..  Kalau tak salah mak pada 23hb Julai depan di TV Al Hijrah tapi pukui berapa mak tak sure lagi.. Nanti bila mak dah tau pukul berapa akan ditayangkan mak habaq mai na.. 

28 comments:

  1. amboi MD.. bznya dia. tak pa2 M faham..orang seni cam MD ni mmg sentiasa bz..Masyukkkk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe masyukkkk dan peninggg dibuatnya hehehe

      Delete
  2. Ok, apology accepted..hehe Ala, kat tmpt aku takdapat TV Al-Hijrah la, mak.. Astro pun takdak..sob3x

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke.. aiseymen... takpe2 rasanya nanti kompom akan keluar ke you tube .. bila dah keluar mak kasi upload ye ;)

      Delete
  3. selagi hidup..kerja..kerja..dan terus berkerja..

    ReplyDelete
  4. busy betul... takpe... take care!

    ReplyDelete
  5. hehehe...buzy benar yer...pastikan skrip itu siap yer MD

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdullilah satu dah siap.. dua lagi belom huhuhu

      Delete
  6. bz ea md..xper2..bereskan kerja yg bz tu dlu

    ReplyDelete
  7. setia melawat jika tak sibuk...mak dara banyak story mory kan..

    ReplyDelete
  8. kalau bz xper mak dara hihihi

    ReplyDelete
  9. dah agak dah MD sibuk..sebab tgk xde entry baru pun semalam, lawatan ke blog2 favourite yg lain pung sama..agknya ari minggu masing2 tak menang tangan bersilat itu ini kan? ha ha ha

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul3.. dah keluar semua jenis silat dah ni.. kejap lg rasanya nak keluar silat tandoori payat pulak hehehe

      Delete
  10. Assalamualaikum :)

    Maaf mengganggu . Nak minta tolong sikit boleh ?

    Minta tolong LIKE page n gambar nih . Kalo sudi share & promot skali la naa . Mohon kerjasama awak & rakan blogger sekalian. 1 LIKE mampu membuat ibu & anaknya tersenyum bahagia. Terima kasih ,Jasa anda amat dihargai :)

    1. LIKE this page , https://www.facebook.com/Mumnbabycom


    2. LIKE this photo , https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344849685583802&set=a.332350763500361.70545.111646315570808&type=1&theater&notif_t=photo_comment_tagged


    TARIKH TUTUP : 31 JULAI 2012

    ReplyDelete
  11. busy ye...takpe dah rezeki mak kan...moga bertambah2 lagi...nti raya blhlah wat open house...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah... besttt jugak kalau buat open house ni kan.. tp ade ke yg nak dtg umah mak hehehe

      Delete
  12. ala...
    xpela....nak buat mcm mna...
    busy kan mak dara...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal.. tp akan make sure nnt akan ada satu entry walaupun sesibuk mana hehehe

      Delete