Saturday, July 28, 2012

Syukur Alhamdullilah

Syukur alhamdullilah sebentar tadi somi mak dara dah pun selesai membayar zakat fitrah tatkala kami sedang berjalan jalan untuk membeli persiapan raya di Jalan Masjid India sebentar tadi.. Alhamdullilah tak ramai sangat maka tak perlu beratur just pergi dan bayar zakat alhamdullilah.. Tak nak lah bayar last last minit macam yang selalu buat tiap tiap tahun jenuh nak beratur panjanggg heehe..

Published with Blogger-droid v2.0.6

15 comments:

  1. alhamdulillah, selesai sudah tanggungjawab..

    ReplyDelete
  2. kitorang belum lagi.. huhuhuh...

    ReplyDelete
  3. Alhamdullilah..baru jer ckp pagi td.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kan baru je kasi topik menarik pada mak pagi td kan hehe

      Delete
  4. tengah tunggu gaji je ni nak bayar.hehe

    ReplyDelete
  5. Alhamdulilah...cik abg saya pung baru g bayar zakat fitrah

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah. ayah Ety belum bayar lagi. nak dekat raya nanti rasanya. tempat Ety tak ramai sgt org :)

    p/s : Mak Dara ! rindu nyaaaa. Lama tak singgah sini. Sorry tau, busy sikit sbb ada exam MUET. Lepas ni dah free balik, boleh la selalu mai sini :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Etyyyyyyyyyyyy winduuuu nihhh... takpe pelajaran lebih penting.. Mak Dara doakan Ety lulus dgn cemerlang ye ;)

      Delete