Wednesday, July 25, 2012

TAMMAT

Semalam hampir pukul 12 lebih tengah malam maka berakhirlah sudah penggambaran drama UNTUNG ATAS ANGIN lakonan hebat oleh Misha Omar, Roy Azman Erin Malik dan ramai lagi yang dibuat penggambaran di rumah Mak Dara selama 2 hari.. 


Memang satu kenangan yang manis le bila dapat bertemu dengan Misha Omar satu nama yang hebat di persada seni selama 10 tahun tapi secara live.. Terus terang Mak Dara katakan bahawa Misha antara artis yang amatttt humble pernah Mak Dara jumpa.. Tutur kata dan kelakuannya sungguh sopan dan manis sekali.. Yang amat mak puji ialah sikapnya yang tepat pada masa.. Walaupun shooting bermula pada pukul 8 pagi tapi dalam pukul 7 pagi Misha dah sampai ke rumah Mak Dara.. Perghhhhh mana nak cari artis macam tuuuu kan.. Lagi satu yang paling mak suka ialah Misha tidak meninggalkan solat . Misha akan solat setiap kali masuk waktu sembahyang dan setelah selesai baru dia kembali berlakon.. Begitu juga dengan Roy Azman.. Memang bagus sekali mereka kan.. Ok lah enough asyik membebel di pagi buta moh Mak Dara sharekan beberapa gambar sekitar penggambaran drama UNTUNG ATAS ANGIN ini ya..

Erin Malik berbaju Oren dan Misha Omar berbaju kelabu sdg shoot 
di ruang tamu rumah mak 

krew sedang pasang lampu utk shoot di bilik anak2 mak

Erin Malik dan seorang lagi pelakon sedang shoot di bilik anak2 dara mak

dari view monitor 

Misha dan Erin shoot babak balik dr terawih

Misha dan Erin

Roy Azman di ruang tamu rumah Mak Dara

Roy Azman bersama Misha Omar dan Erin Malik sedang berlakon di ruang makan

Pengarah Abang Malik sedang mengarah

Sebelum kesemua mereka balik sempat le mak dara dan family mak tangkap gambor buat kenang kenangan bersama mereka....

anak mak Isabella bersama Misha Omar

Anak mak Isabella bersama Erin Malik

Nenek Mak Dara bersama Misha Omar

somi mak Martias Ali bersama Roy Azman

 Anak Mak Adza Haiqal pun nak bergambor dgn Misha jgk hehe

Aida Aris dan suaminya turut datang kerumah Mak Dara

Haaaa kauuu.. segedabak gambar yang mak postkan dalam entry ni maunya pening pening lalat korang semua nengok nye ye hehealang alang nak share kata koooo hehehehe.. Maka itulah serba sedikit gambar gambar (errr sikit ke hahaha) sekitar shooting drama ini.. Gambor mak mak tak segan nak share sbb time tu mak nampak dah sebijik macam bibik ye lah dah tengah malam kan.. cinderrella pun tengah malam bertukor jadi biasa inikan pulak mak dara kekeke ayat cover line tu haha.. Oklah marilah kita nantikan drama UNTUNG ATAS ANGIN skrip oleh teman mak dan somi iaitu Mazelan Manan yang akan ditayangkan di hari raya nanti ye...



26 comments:

  1. waaaa..saya minat misha..untung la mak dara kan..uma pon nantek...;)

    ReplyDelete
  2. sama lah kita.. memang minat dia dari pisrt time dia nyanyi dulu lagi.. Uishh umah mak biasa2 je hehe

    ReplyDelete
  3. SAYA SUKA DGN NENEK MAK DARA..KIRIM SALAM YE...

    SUKA DGN MEREKA YG TAK MENGABAIKAN PERINTAH ALLAH.
    CANTIK RUMAH MAK DARA..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe nenek Mak Dara dah berumur 94 tahun syukur alhamdullilah masih sihat.. Nenek pon minat jugak bidang bidang drama dan film ni rasanya mak turun minat dari dia ni hehe..

      Delete
  4. waaahh..bgus la..kite suke Misha omar...

    ReplyDelete
  5. Baguslah masih tetap solat walau sedang bekerja ! wah sihat lagi ye nenek mak dara tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah mmg kagum dengan Misha.. Syukur alhamdullilah masih sihat ;)

      Delete
  6. untunglah mak dara. rumah bersih dan cantik je. hehehehe

    ReplyDelete
  7. NYUE PON SUKA MISHA OMARR....

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. rasanya akan ditayang pd hari raya nnt.. bila mak tahu tarikh sebenarnya mak bagitau ye

      Delete
  9. wahhhh untung la... orang buat shooting kat umah...

    p/s: teringin juga nak jumpa misha live depan mata... #berangan je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tankiuuu miaa... selamat berpuasa mia.. bila nak mai KL lagiiii hehe

      Delete
  10. untunglah artis shooting kt rumah mak dara :) ok nanti kena tengok drama tu. hehehe

    ReplyDelete
  11. Kakak lebih tertumpu lihat rumah MD yg cantik. Patutlah mereka pilih buat shooting.

    ReplyDelete
  12. cantik rumah mak dara :) wahh bestnya dorng shoot situ , :) Mak Dara ckp kt Misha suh dtg shoot kt umah fiza skali bole? hjikss

    ReplyDelete
  13. mesti bess ni tak sabo nak tunggu tayangan

    ReplyDelete
  14. misha sekarang nampak semakin cantikkkkkkkk ... kirima salammmm sambil kirim nasik kat dia ek? hihihihihi

    ReplyDelete
  15. mak dara, umah mak dara ohsem sgt, mmg sesuai buat scene kt umah mak dara. cantik n kemas lg susunan dia.hehehe

    ReplyDelete
  16. wah!!!manyak untung lor!!!!dapat posing ngan misha...nak lagik kat umah sendiri...huhuhuhh!!!bederet dah artis datang umah mak dare neh...bwatlah satu koleksi gambar bersama artis...huhuhuhhh!!!!kumpul jadik satu entry...mesti besh!!all the best...huhuhuhh!!!

    ReplyDelete
  17. baru nak tanya..mak dara tak bergambo ke..hehehe anak mak dara dah beso dan cun!

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK