Saturday, July 7, 2012

Terbaik dari Imam Muda Hassan

















Renung renungkan dan selamat beramal


11 comments:

  1. Replies
    1. slow je dia sound tp menusuk kalbu kan hehehe

      Delete
  2. Usah kata anak tak pandai tajwid mak-ayah yg tak pandai pun ramai.. sedih:(

    ReplyDelete
  3. betullah, kita kadang2 banggakan yg luar, yg dalam macam tak ambil kisahkan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul3.. bagus jugakkan idea Imam Muda Hassan tu.. kompom tak lama lagi ada rancangan OH MY TAJWID pulak atau yg seangkatan dengannya ;)

      Delete
  4. tajwid? bacaan tajwid my pun masi tak berapa ok huhu
    malu gak kalu solat, tajwid bertarabur entah ke mana..
    sb kita menghadap Dia dalam keadaan yang agak kurang dr segi bacaan tajwid.. kann?? ada sesetangah org mcm tu kan.. hehe

    ReplyDelete
  5. hahaha. sentapppp mak.

    oh my tajwid
    oh my arab
    oh my jawi.

    terbaekkk

    ReplyDelete
  6. tu lah kan.. nasib baik ustaz don ada buat program 30 minit.. boleh gak belajar sikit2....

    ReplyDelete