Monday, July 2, 2012

Trafik Blog Bicara Mak Dara Petang Ini

Haaa ini dia report card mak untuk petang ni.. Nak report apa? bukan report exam ye sebab mak dah lama tinggalkan sekolah hehe.. Ni nak report tentang trafik ke blog  picisan mak ni hehe..Trafik ke blog mak ni idok le sekencang blogger blogger hebat dan otai dan blog mak ni hanyalah blog personal dan penuh dengan entry meroyan hehe namun walaubagaimanapun mak amat bersyukur dan amat berterima kasih kepada setiap seorang dari anda yang sudi singgah ke blog mak ni tau...



Berikut adalah pageview blog BICARA MAK DARA  untuk hari ini iaitu dari pagi sampai pukul 5  petang tadi..Syukur alhamdullilah.. Tak sangka ada juga yang sudi singgah dan melawat mak di rumah orang tua err silap di blog mak ni hehe.. Jutaan terima kasih mak ucapkan kepada semua yang sudi datang singgah ye.. sayang korang ketat ketat...muahhhhhh

38 comments:

  1. perghhh,,, teruskan cerita yg best2 kak

    ReplyDelete
  2. banyak tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! saya nak smapai setengah tu, mak aihhhhhhhhhhhhhhhh susahhhhhhhhhhhhhhhhh gilooo.

    ReplyDelete
  3. Tahniah,.. payah nak dapat uniq tggi :))

    ReplyDelete
  4. teruskan berblogging mak dara..tahniah mana tau lepas ni meningkat-ningkat tinggi lagi visitors yg menjengah dan berziarah... :-)

    ReplyDelete
  5. APa rahsianye ni Mak Dareee X3

    ReplyDelete
  6. pehhh. power laa mak. bila la blog Ety nak ada trafik havoc cenggini ? :D

    tahniah dari Ety :)

    ReplyDelete
  7. Insya Allah...akan meningkat dari semasa ke semasa....bulan puasa ni MD buat review bazar ramadhan pulak...atau tempat2 berbuka puasa yang bess... ^______*

    ReplyDelete
  8. Amboi..kencangnya blog mak dara tahniah MD. MD pun otai gak...

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mak dara...semoga blog mak dara tetap sentiasa menjadi tumpuan...:)

    ReplyDelete
  10. bestnya lihat nombor ratus-ratus tu..tak tercapai lagi saya..

    ReplyDelete
  11. wahhhhh hebattttt... tinggi tu...

    ReplyDelete
  12. Wah tinggi tu.. Tahniah Mak dara.. :)

    ReplyDelete
  13. bgus.bile bnyak nnti bleh lah apply innity...mmg 100 kali gande innity lbih mahal dr nuffnang

    ReplyDelete
  14. actually bagi arep..x kesah blog tuh personal ke ape ke ,,yang penting apa yang di share kan tuh menarik..hehe

    ReplyDelete
  15. insyaAllah lepas ni my akan rajin2 singgah ke blog Mak :)
    sayang mak.. hehehe

    ReplyDelete
  16. yeyyy.. congrats.. keep posting :)

    ReplyDelete
  17. terbaekk mak dara...err..sbnrnye xbape sdpla pggil mak dara..pggl mak jela..he2

    keep it up...mantap ni..

    ReplyDelete
  18. congrats mak dara!! adoiaii....tersasul ye rumah org tua....hehehehe...

    ReplyDelete
  19. wow!! sgt tinggi tu. tahniah mak dara! jeles dibuatnye..hehehe

    ReplyDelete
  20. terima kasih semuaaaaa... ini semua berkat dari support dan sokongan anda semua jugakkkkk yg sudi dan tak jemu jemu melayan meroyan mak... untuk itu mak dara nak ucapkan jutaan terima kasih kepada setiap sorang dari anda dan juga kepada pembaca mak yg silent atau pun tidak.. muahhhh

    ReplyDelete
  21. blog nie akan sentiasa ada kunjungan....sebab ramai peminat dan secrect admire kan... hehehehe

    ReplyDelete
  22. Trussss Update cerita n share nya Mak ... seep.

    ReplyDelete
  23. Pertahankan Trusss Mak sharing yg banyak manfaatnya n positive 2 jempol dech :)

    ReplyDelete
  24. whoah this blog is magnificent i really like studying your posts.
    Keep up the great work! You recognize, lots of individuals are looking round for this info, you can aid them greatly.


    Also visit my webpage - bodog88

    ReplyDelete
  25. Wow, marvelous blog layout! How long have you
    been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of
    your website is wonderful, let alone the content!

    Review my website: bodog88

    ReplyDelete