Monday, August 27, 2012

Bila Anak Minat Sangat Dengan Yuna




Anak anak mak dara amat amat minat sangat dengan penyanyi Yuna termasuklah dengan mak sekali.. Tapi yang palinggggg minat ialah anak bongsu mak iaitu si Isabella.. Tiap tiap hari mak kena mainkan lagu Yuna dan bukan itu saja sekarang dia selalu suruh mak balutkan turban di kepalanya macam gaya Yuna tu hehehe.. Memang dah kena "demam yuna" lah kami sekeluarga hehehe

Published with Blogger-droid v2.0.6

14 comments:

  1. camana buat turban cam gini...pakai shawl ke MD?

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakai shawl pun boleh tp ini round shawl lagi senang nak balut hehe

      Delete
  2. Comelnya anak dara ni.Macam maknya! :D

    ReplyDelete
  3. xpernah pakai turban camni. nk cuba jugalah.. :)

    ReplyDelete
  4. comelnya!!!!!!!!

    hehehe...

    Xpela YUNA jer...

    ReplyDelete
  5. comei...tp penat plak nk putar2 turban tu...hihi

    ReplyDelete
  6. hihi. myra pon minat yuna! tapi xpenah try pakai turban lagi. Half turban pernah laa. hehe :)


    Comel amak sis pakai turban tu. Meletopss! :D

    ReplyDelete
  7. comel!

    yuna mesti terharu kalau die tau satu family minat dia ni :)

    ReplyDelete
  8. cantik..:)
    senyum buat2 ke..senyum kena paksa tu?

    ReplyDelete
  9. alooo comelnyer... Kecik2 dah pandai bergaya.. hehehe..

    ReplyDelete