Monday, August 6, 2012

Karyaku Di Berita Harian

Syukur alhamdullilah Semalam Mak Rasa sangat teruja dan gembira apabila rancangan bersiri PERJALANAN HIJRAHKU hasil skrip oleh Mak Dara dan adik mak iaitu Adza Emie telah direview oleh suratkhabar BERITA HARIAN semalam. Rancangan ini telah diterbitkan oleh Serina Redzuawan anak kepada Chef Wan dan juga Abang Yusof Kelana.

keratan dari artikel di Berita Harian semalam

Terima kasih kepada pihak Berita Harian kerana sudi review rancangan ini . Yang pasti ada yang menyedari akan kelaianan yang dibawakan oleh rancangan ini Syukur alhamdullilah.. Oh ya sebelum mak terlupa rancangan PERJALAN HIJRAHKU ditayangkan setiap hari ISNIN dan SELASA pukul 2:30 petang di TV AL HIJRAH.. Tonton le kalau free free ye...



32 comments:

  1. Tahniah Mak Dara..Tapi sayang..saya takde Astro..kat kampung adalah...tapi balik dkt2 nak raya nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah ada satu episod istimewa raya.. nnt bila blk kampung boleh le tengok ye hehe

      Delete
  2. Tahniah MD. Kakak teruja nak menonton tapi tak pernah berpeluang sebab siaran hari bekerja...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kannnn dia tayang waktu org tgh keje.. ramai juga kawan dan family mak tak dapat tonton jugak huhu

      Delete
  3. tahniah makwe...
    suka betul rancangan tu muahhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tankiuuuuuuuuuuu balqissssssss.. windulah bilalah blh jumpaaa huhuhu

      Delete
  4. mesti tonton...bagus ni Mak Dara :)

    ReplyDelete
  5. tahniah mak dara...dan blog mak dara bertambah cantik

    ReplyDelete
  6. alaa...dkna tak sempat nak tengok..kerja :(

    mak...serina dah pakai tudung ke?

    ReplyDelete
  7. Tahniah youuu...

    Cam ner nak nagoksnyer...time keje...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kan ditayangkan time orng semua keje lah pulak huhuhu

      Delete