Monday, August 13, 2012

Mahu SURPRISE Dari Mak Dara?

Haaa hari ni mak agak free.. Hari ni mak bercuti dari tulis skrip makanya mak nak spent masa mak bersama dengan semua pembaca dan follower mak dara..Angin meroyan mak dara dah masuk kategori "meroyan kreatif"  maka hari ni mak dara nak buat......

ayat dibawah hendaklah dibaca dalam tonasi dan nada seperti....

SURPRISEEEEEE!! 
Haaa apakah SURPRISE yang bakal mak dara buat? Oh tak boleh le baritahu dulu karang tak surprise le namanya kan.. Tapi kalau anda nak dapatkan "surprise" dari mak dara senang aje.. sila ikut cara di bawah..

1) Buat satu entry bertajuk : "Saya Mahu SURPRISE Dari Mak Dara" dan tepekkan header mak dara tu ye
2) uploadkan sekeping gambar anda solo
3) tinggalkan link anda di komen box di bawah
4) Tarikh tutup sampai pukul 3:30 petang hari ni

Itu saja!!!!! Lepas tu tunggu sahaja SURPRISE mak dara untuk setiap anda yang menyertai.. Mak janji bahawa anda pasti akan suka dengan SURPRISE mak dara ini.. Tak caya join le dulu baru tahu hehehe


64 comments:

  1. Replies
    1. http://dayteenlea.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

      Delete
    2. http://dayteenlea.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

      Delete
  2. join http://msvelentine.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  3. done joined!
    tak sabar nak tau surprise tu..
    http://misschenta27.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  4. M join yekkk http://mymatatajam.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  5. Eyraa nak join !

    http://blogeyraa.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  6. Mak Dara, E'raz join.. ;)

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  7. Mak Dara.. Nurul join... :)

    http://www.siezuka.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  8. Mak Dara...Qaseh join...

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mak dara...mama pun nak surpriseeee!!! hehehehe...

    http://maszull.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  10. Nampak gayanya kakak tak dapatlah join sebab kakak tak pernah tepek muka kakak di blog kakak maluuuu hihii... tak galmerlah MD.

    ReplyDelete
  11. dya join..
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  12. http://mahabbahathirah.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    join! ;)

    ReplyDelete
  13. Join...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  14. bestnye!!rase nak join tapiii kene letak gamba sorang2 ke mak dara?cendol tak de gmbar sorang2 lee

    ReplyDelete
  15. joinnnnn

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  16. http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/08/mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  17. http://iznawzi.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  18. http://kasihhannah88.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  19. done Mak Dara

    http://asranorrie.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    apalah yg suprise tuh yer? tertanya2 jugak nih

    ReplyDelete
  20. http://awekretro.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara-dari.html

    ReplyDelete
  21. http://landoflens.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html


    =)

    ReplyDelete
  22. Wani join juga :)

    http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  23. SAYA JOIN

    http://wwwpermatabiru2010.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  24. saya pun joiiin!

    http://betakupu.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  25. mak dara, zati nak join http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  26. Nak surprise :)

    http://sajesukenaktaip.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  27. http://hachelf.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    heee.. zoe dh join ye mak dara. :)

    ReplyDelete
  28. http://tehaalarh.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  29. Salam mak dara... sy join sekaki... hehe'

    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  30. halamak....terjuin plak..hihihihi

    http://gadisbiasebiase.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  31. dah join.

    http://bubukuning.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  32. As salam mak dara..
    saya join

    http://bukandua.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    fuh nasib sempat.. kerana mak dara saya tayang muka :)

    ReplyDelete
  33. sy join :)

    http://afasz.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  34. singgah cnie join hehehhe xsaba nk tggu surprise ni ;) http://ekynyoana.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  35. Mak dara !.. hihihik

    http://cikblablabla.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  36. salam..

    syu join..

    http://www.syuhadasalleh.my/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    tQ

    ReplyDelete
  37. sy join jugak mak dara.. last minit..hehhe..

    http://izatie91.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  38. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  39. http://eryati.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  40. alamak sampai sini pun dah 3.30 huhuhu.. tak sempat

    ReplyDelete
  41. Terima kasih keoada semua yang join segmen mak dara kali ni ye.. Nantikan surprise dr mak dara ye... Od yg tak sempat join insyaallah mak akan buat lagi segmen begini nnt ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak dara,harap terima yg saya .
      saya dah wat entry cuma terlambat beberapa minit . :(

      Delete
  42. Mak Dara , nak-2 surprise . hehe .
    saya join :)

    http://nursimple.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  43. salam mak dara..
    amoy join... tgu surprise apa..hehe


    http://threeseptemberfingers.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  44. ala tak sempat nak join..huhuhu

    ReplyDelete
  45. x smpt nk join...tp kalau bergambar mmg tak kot..hihi
    gud luck mak bersurprise....hihi

    ReplyDelete
  46. http://lolyphotogrape-blackqueen.blogspot.com/2012/08/mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    Join ! Harap penyertaan diterima sbb tak sempat on9 tadi :)

    ReplyDelete
  47. Mak dara nak join gak walaupun lewat.. harap sudilah terima penyertaan ni..

    http://zamani84.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    ReplyDelete
  48. http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/08/mahu-surprise-dari-mak-dara.html

    nk join =)

    ReplyDelete
  49. tak mampu nak join,,huk3 sebab baru on9...huuuuu

    ReplyDelete
  50. alahai terlewat pula...baru online :(

    ReplyDelete
  51. ala, xsempat.. mlm baru sempat jenguk laptop ;(
    nanti next time mak dara bgtau awal-awal ye

    ReplyDelete
  52. lol? sayer ketinggalan la nie..td siang tak on9..huhuhuhu..
    padan muka ku..hehehehe

    ReplyDelete
  53. alaaaaaaaaaaaaaaa...baru online ni...tak sempat la gamaknyaa....rugi nihh!

    apa2 pon salam lebaran utk MD! maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  54. alaaaaaa....cepatnya da tutup...huhuhuhu...majuk 2 saat la....hehehe

    ReplyDelete
  55. Wah best nyer...mak dara buat suprise...tp x sempat joint

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK