Thursday, August 2, 2012

“Radznan’s Collection” Terbaik Dari Acik Topi

Assalammualaikum duhai teman.. 

Haaa ini adalah "Entry Sponsor" . Entry Sponsor bermakna entry yang disponsor oleh teman atau juga pihak usahawan kepada Mak Dara dan Mak Dara akan promote bahan jualan mereka di blog Mak Dara ini uwahhh memang suka tau bila dapat promote produk aksesori ni.. Sambil promote sambil sambil mak cuci mata dan rasanya dah ada yang mak berkenan untuk dibeli sebagai penampah seri di hari raya nanti. Tapi sebelum Mak Dara review produk aksesori ini Mak ingin berterima kasih kepada Kak Maizura Adnan atau nama bloggernya ACIK TOPI yang sudi minta mak review barangannya. Ok mari mak beri sedikit info mengenai produk oleh Acik Topi ini. 


AcikTopi Gallery kini membuka tirai perniagaan online melalui koleksi set hadiah sempena sambutan Hari Raya dengan koleksi “Radznan’s Collection” berupa set hadiah berpasangan iaitu set pin tudung wanita dan butang baju melayu lelaki. Terdapat juga koleksi berasingan iaitu hanya set pin tudung dan butang baju melayu

Untuk 2012 ini kami membuat sedikit perubahan akan hadiah-hadiah korporat yang dari kuih-muih dan biskut raya sebagai hadiah kepada set hadiah yang lebik praktikal dan tahan lama. Set hadiah ini sesuai untuk hadiah korporat bagi menghargai pelanggan tetap atau istimewa sesebuah syarikat, sebagai door gift untuk majlis berbuka puasa atau rumah terbuka Hari Raya yang hampir tiba. Ia juga sesuai untuk hadiah kepada orang tersayang, malah pembelian untuk diri sendiri. 

AcikTopi Galleri terbahagi kepada 3 kategori : 


1. Radznan’s Collection – koleksi pin tudung, butang baju melayu dan tudung.

2. AcikTopi’s Collection – Pelbagai bentuk Topi (ranggi atau Muslimah)
3. Qin&Kin’s Collection – Pelbagai barangan remaja dan santai


Gift Set consist of brooch and butang baju melayu

Kami akan memuatnaik gambar-gambar barangan yang akan di jual, dari masa ke semasa. Dari itu, sila kunjungi page kami  dan kami akan sentiasa bersama anda….. AcikTopi – When I do things, I do with style………

Haaaa itu hanyalah sebahagian kecil je gambar dari produk aksesori oleh Acik Topi jika ada yang berminat boleh terus menghubungi Kak Maizura di https://www.facebook.com/AcikTopiGallery.. Jom beli sebelum stok kehabisan jommmm.... 

10 comments:

  1. bagus ni sekali datang dengan butang baju melayu! senang beli serentak tak payah pening cari butang baju raya hubby..sambil2 tanya kat hubby..eh u...nak beli butang baju melayu...konpem free gift utk brooch isteri mehh....hhahaha like2

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul3 alanag alang beli terus beli sekali utk suami isteri kannnn ;)

      Delete
  2. senangnye kan. semua dtg skaligus. xde la pening nk cari kt kedai tu, yg satu lg nk cari kt kedai nun. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul3. sekali beli untuk suami dan isteri tak payah pening2 lagi betul tak hehe

      Delete
  3. cantik..banyak pilihan pulak tu

    ReplyDelete
  4. Wat pakai raya nanti mesti gempak ni...shanteekkk..

    ReplyDelete