Tuesday, August 7, 2012

Shiela Amzah Kini Bertudung

Sebentar tadi Mak Dara baru saja terbaca di page MEDIA HIBURAN tentang penghijrahan oleh penyanyi yang tak asing lagi iaitu Shiela Amzah.. Syukur alhamdullilah makin ramai artis artis kini telah berhijrah.. Pihak MEDIA HIBURAN juga ada memuatkan gambar Shiela dengan imej terbarunya itu.. Nak tengok kejap ye..

shila
Sheila bertudung pic oleh MH

Waduhhhhhhhhhhhh manis sekali menatap gambar Shiela bertudung ni kan.. Semoga berterusan sampai bila bila insyaallah . Semoga penghijrahan Shiela ini dapat membuatkan rakan rakan artis yang lain mencotohinya :)


19 comments:

  1. manis sekali! hrp shila dpt kekalkan imej ni :)

    ReplyDelete
  2. mg terus kekal sebegini,, lebih cantik lah KA tgk!

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..
    moga terus kekal dgn keadaan ini..amin

    folo akak ye..hehe

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/persoalan-harga-tudung-fareeda.html

    ReplyDelete
  4. Hari tu Ada gak tgk kat blog retis..mmg suwitttt sangat anak pak ND ni..

    ReplyDelete
  5. cantik, lepas ni kena la no touching2 ngna shahnaaz

    :: superb la perubahan kat sini ::

    ReplyDelete
  6. she such a beautiful lady ;) love it. semoga penghijrahan ini bukan hanya dalam bulan ramadhan semata mata. love shiela ;)

    ReplyDelete
  7. tu dia sopan habisss...
    sejuk sket tgok..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah...manis sangat..semoga ianya untuk selama-lamanya..

    ReplyDelete
  9. subhanallah.. indah ciptaan Allah.
    sama2 kita peringat memperingati. insyallah..

    ReplyDelete
  10. org dah comel..pakai tudung lagi comel

    ReplyDelete
  11. Alhamdullilah..makin ramai artis yg melakukan penghijrahan..
    cantik shiela bertudung..

    ReplyDelete
  12. lagi lawa bila shiela pakai tudung.. tak lama lagi kawen la nie :)

    ReplyDelete