Wednesday, August 15, 2012

Terimalah SURPRISE Dari Mak Dara - Part 2


Tengah hari kelmarin mak dara ada buat satu segmen bertajuk "Saya Mahu SURPRISE Dari Mak Dara"Tak sangka ada juga yang sudi nak terima surprise dari mak dara ye.. Nak tahu apakah SURPRISE yang mak dara akan berikan kepada mereka yang menyertai segmen mak ni.. SURPRISE itu adalah KAD RAYA!!!!! jadi terima lah kad raya rekaan mak dara kepada semua yang sertai segmen mak dara ini ye..


 http://masrinasidek.blogspot.com/2012/08/saya-mahu-surprise-dari-mak-dara.html










Tapi ini hanya sebahagian aje.. Pada yang join segmen mak ni nantikan surprise dari mak di entry mak Part 3 & Part 4 nanti ye...


17 comments:

  1. datang sini menyibuk... takde surprise untuk mia ke? heheheh

    ReplyDelete
  2. errkk...sedih memang tak dapat suprise dari mak :(

    ReplyDelete
  3. terima kasih mak dara...sungguh catik..saya suka..saya suka...

    ReplyDelete
  4. lama xdtg cni...blog mak dara berwajah baru la...selamat hari raya!

    ReplyDelete
  5. Cantik2 kad raya surprise tuh.. :)

    ReplyDelete
  6. mak dara cantiknyerrrrr....thanks sangat2...suka3 hihihi

    ReplyDelete
  7. salam...terima kasih mak dara....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://iznawzi.blogspot.com/2012/08/terima-kasih-mak-dara.html

      Delete
  8. datang nak ambil surprise dr mak dara... :)
    suka2... terima kasih mak dara.. :D

    ReplyDelete
  9. cantik semuanya...selamat hari raya untuk MD sekeluarga

    ReplyDelete
  10. MakLady nk gak! nak gak! ML nk minta wat sekeping kad ucapan..leh? huhuhu...

    Selamat Hari Raya utk MD ...muaaahhh..i luv u ;))

    ReplyDelete
  11. msh comei..mmg kreatif mak kan...

    ReplyDelete
  12. wow!! mak...cantik nyerrrr...thanks tao...muaxh..muaxh...

    ReplyDelete
  13. thanks makdara..sukanya saya...nak edit sediri xpandai..hehe

    ReplyDelete
  14. aik tkde pon sy nye :D

    kene tgg part4 plak

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK