Wednesday, September 5, 2012

Adik Mak Dara Featured Dalam Majalah Berbahsa Cina

Beberapa hari lepas mak dara ajak adik mak Adza Tuty untuk temankan mak potong rambut mak yang makin panjang ni.. Rasanya sejak mula bertudung dari tahun lepas tak berpotong potong rambut ni.. Alang alang nak ke sana adik mak pun nak trim sikit rambutnya tu.. Maka terus le adik Mak Dara ni mengajak mak ke kedai peberet dia di The Curve Damansara.. Adik Mak Dara memang dah jadi regular customer kat sana.. Dan ada sekali tu pemilik kedai tu jemput adik Mak Dara untuk jadi model rambut untuk mereka memasuki sebuah pertandingan rambut Loreal.. 

Yang bestnya kedai ni, walaupun pemiliknya berbangsa cina namun mereka ada menyediakan tempat yang agak tertutup bagi mereka yang bertudung atau yang mahukan privasi.. Terletak di bahagian belakang kedai dan ditutupi oleh tirai putih yang cantik.. Walaupun ala ala jarang gitew tapi ok lah dari takde kannnnn

ada tuty tengah trim rambut 

Gambor dia aje lah yang mak boleh upload ye.. gambor mak tak sesuai hehe.. Tengah dok sibuk berbual tiba tiba pekerja tu si Angie tanya adik mak.. Eh you sudah tengok ke majalah Apple ada muka you? Erk terkejut jugak adik mak.. Terus dia keluarkan majalah tu dan tunjukkan kepada kami.

APPLE MAGAZINE

pic Adza Tuty dalam majalah Apple

Haa itulah dia gambar adik mak dara dalam majalah tu.. Rupanya banyak juga gambar peserta pertandingan rambut itu dimasukkan ke dalam majalah itu termasuklah gambar adik mak dara yang telah di dandan oleh Angie tu.. Adik Mak Dara ni memang ranggi sikit, tengok sajalah gaya rambutnya tu hehehe... Mak sukaaaa dengan gayanya tu hehe Perghhhh bilalah mak boleh masuk majalah pulak hahahahahaha perasannnnnnnnnnn kannnnnnn haha



12 comments:

  1. pergggghhh..ranggi nya! cantik jugak.
    sesekali nak gak try rambut fesyen ala2 cmni wpun bertudung.
    saya pun dh lama x potong rambut.
    aritu potong (pas abis pantang), rambut tamo panjang dh.
    ni baru la nk panjang. hehehe

    ReplyDelete
  2. amboiiiiiiii mak daraa...potong style mana erkk...angnes monica kaa...hehehe

    Rimas kan kita bertudung, lepas tue rambut panjang..ikaa pun xska pjg2 sgt..

    ReplyDelete
  3. Bukan ranggi rambut tapi muka dia pun cantik.

    ReplyDelete
  4. Hehehe..ok ar tu tuty masuk dlm magazine cina.. Adik mak dara ni dr sekolah lagi mmg berani mencuba sesuatu yg baru..

    ReplyDelete
  5. muka pun gaya muka cina, klu org tak kenal mesti ingat cina kan...sukalah rambut dia...ada style!!!

    ReplyDelete