Wednesday, September 19, 2012

Bila Somi Mula Pasang Badan


Jangan ingat kaum wanita aje yang mementingkan kesihatan dan penampilan.. Kaum lelaki juga begitu jua.. Somi mak dara sendiri pun dah mula nak "pasang badan" bak kata orang orang tua hehehe.. Takdelahhh sebenarnya somi mak dara mula masuk gym balik untuk naikkan semula staminanya kerana dia dan groupnya bakal mendaki Gunung Kinabalu pada 25hb depan.. 


Seronok jugak tengok somi mak bersemangat di gym.. Teringat masa mak sign up di Celebrity Fitness tak lama dulu.. Memang bestttt membuang lemak disana hinggalah mak injured dalam gym tu.. Tapi rasanya mak pun teringin nak join somi mak di gym nanti insyaallah. Boleh le sama sama kami laki bini pasang badan balik kekeke

Published with Blogger-droid v2.0.8

15 comments:

  1. suami sapa tu suami kita jugakan hehehe

    ReplyDelete
  2. mak dara x naik skali ke kinabalu tu?..sy teringin sgt nk join..nk rs pengalaman memanjat..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang teringin sangat nak join tp lutut mak dara ni kedua duanya mudah keluar dari tempurung apa nama saintifiknya lupa pulak mak so mmg tak boleh buat benda2 ekstrem mcm tu huhu :(

      Delete
  3. wah..ni yg buat kita kaum hawa ni jeles kan sbb somi dok bz nk psg body blk. haihhhh..bila la berat bdn sy ni nk turun lg agaknye ye. nk g gym malas sungguh. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita Sue.. tergugat dibuatnya ni yg nak kena pasang badan balik ni hehehe

      Delete
  4. Mak dara tak ikut ke? takkan tengok dari bawah je?? hehe...teringin gak masuk gym, ada ckp dgn hubby hari tu tapi entahlah....bangun pagi nak jogging pun malas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak ikut sbb condition kedua dua lutut mak dara ni yg injured kalau tak memang dah ikut dah hehe

      Delete
  5. Hehehe.. nanti selim melim lah somi mak dara..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe harap2 berketak ketak le lama lama nanti hehehe

      Delete
  6. wow..lepas ni ketak-ketak suami akak nanti.. :)

    ReplyDelete
  7. Terbaikkkk

    Teruskan


    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ---------------------- KAT SINI LAGI SERIUS --------------------------
    ######################################################

    ReplyDelete