Saturday, September 15, 2012

Jom Layan Video Sebelum Tido..

As Salam.. Semua dah tido ke? Errr kalau yang dah tido menjawap soalan mak ni haru jugak kan hehe.. Ok lah bagi yang belum rasa nak tido apakata layan dulu video yang mak buat ni.. Sejak gunakan tool One True Media memang senang nak bikin video sendiri.. Yelah dulu dulu ada jugak teringin nak jadi model video klip tapi nan adoooo maka mak pun buat le video sendiri hehe.. So sila lah layanzzz jika sudi ye.. Video ini dedikasi kepada insan yang amat mak sayang dan cintai...

Video ni Mak Dara buat tahun lepas makanya tahun ni Haiqal akan sambut harijadinya yang ke 14 dan Kirana akan sambut harijadinya yang ke sebelas hehe
Happy Birthday Adza Danial Haiqal & Adza Danina Kirana!!!

5 comments:

  1. Smartnya video yang Mak Dara buat nie :-)
    Happy Birthday Haikal & Kirana ^_^
    Semoga apa yang dihajati tercapai...

    ReplyDelete
  2. Happy birthday buat haikal dan kirana.. Hee

    ReplyDelete
  3. Happy birthday to Haiqal n Kirana...same birthday....amazing kan..so lucky...

    ReplyDelete
  4. wah same birthday.. happy besday utk hero & heroin mak dara.. cepat2 besar jd anak yg soleh solehah ye.. mesti sejuk je perut mak dara =)

    ReplyDelete
  5. hepi besday buat hero & heroin mak tu ye...nak potong kek bila tu...nti nk join jugak lah...haha...


    ***sori mak gurau je ni...^^

    ReplyDelete