Friday, September 21, 2012

Kenapa Mesti Tangkap Gambar Bila Dalam Kereta?

Entah kenapalah habbit terbaru Mak Dara sekarang ialah tangkap gambar dalam kereta.. Asal nak kemana mana bila jejak je kaki dalam kereta terus nak snap snap gambar hahahaha meroyan tahap kereta lah pulak mak sekarang ni hahaha

snap snap tak habis habis hahaha

Mak ingatkan mak sorang aje yang macam tu tapi bila dibelek belek balik gambar yang diupload oleh adik beradik mak dara dan juga teman teman fb mak.. KOMPOMMM! mak tak keseorangan dalam hal ni.. memang ramai bebenor kena simptom tangkap gambor dalam kereta ni.. macam macam pose dalam kereta di uploadnya...

Entah le kenapa jadi macam tu kan.. maybe pencahayaan dalam kereta lebih bagus ke.. atau sebab bila nak keluar muka masih fresh dan makeup pun masih baru lagi dan belom comot comot lagi ke mak pun tak pasti tapi yang pasti belum sempat kereta bergerak dah mulalah meroyan snap snap klik klik  datang hahaha..

Anda suka tangkap gambor dalam kereta macam mak tak?



14 comments:

  1. suka suka suka!
    nak2 kalau dgn anak2.
    mmg meriah. tgk je la kt instagram (suriaqistina) dan fb (suria qaisara) saya tu.
    mmg penuh gamba2 dlm kete. kihkih.
    kita geng la mak dara! yeay!!!

    ReplyDelete
  2. haha suka suka. dlm keta kita tgkp org tak tgk dekat luar nak tgkp org dok "usha" he he :)

    ReplyDelete
  3. sama la..hehe..ntah lerr..xleh nk jawab soklan tu..asal naik kete, kamera terus on & snap..hehe

    ReplyDelete
  4. bila dlm kete keayuan lebih terserlah

    ReplyDelete
  5. suka sgt..sampai kne tego ngn mama dya..haha

    ReplyDelete
  6. cr pun suka tangkap gambar dalam kereta kikiki...eh! mak dara tukar lagi...design blog..

    ReplyDelete
  7. saya kena gak penyakit ni..hihi..alasan saya sbb muka masih fresh kan dgn bedak2 dan make up sikit2...

    ReplyDelete
  8. Hahahah bukan MD jer.. saya pun selalu gak.. ambil gambar bila masuk keta. Macam MD kata juga.. muka masih fresh makeup pun masih lagi cantik.. hehehe.. tu yg nak kena ambik gambar tu.. :)

    ReplyDelete
  9. suka suka... kalo dlm keta mesti nak snap picture... sbb muka fresh kan..tak de minyak2 lagi.hahaha :D

    ReplyDelete
  10. selamat pagi mak dara...anak dara datang mengadap..hehehe..
    anak dara pun suka snap dalam rete...meme lawo lah..n meme pe'el suka snap dimana2..nama pun dah ade camerakan?so,whats the function klu tak snap pic???

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mak dara....anak2 mama pun suka tangkap gambar dlm kete masuk jer masing2 dah mula posing aksi yg menarik...

    ReplyDelete
  12. http://klikrmdolar.blogspot.com/

    http://klikrmdolar.blogspot.com/

    MYRIGHTAD : DAPAT DUIT HANYA CLICK IKLAN VIDEO
    Hari ini saya hanya berkongsikan dengan anda bagaimana penghasilan duit @ wang dengan senang. Saya dah pun menerima duit @ wang melalui program perniagaan MyRightAd ini. Kerjanya mudah, senang dan masa yang singkat. Kerja kita mengadap laptop dan click saja iklan yang ada dalam website tu. Click, lihat dan mendapat hasil dari pekerjaan tersebut... klik iklan yang disediakan oleh pengiklan.

    ReplyDelete