Tuesday, September 11, 2012

Maafkan Mak Dara...

Maafkan kami.. teng tereng teng..Maafkan kami.. teng tereng teng..
Maafkan kami.. teng tereng teng..
maafkan kami.. maafkan kami... maafkan kami.....maafkan kami

Apalah kena dengan meroyan Mak Dara hari ni... orang dah buat entry, join segmen, siap buat entry segala tapi mak dara tak masukkan link dalam list senarai peserta.. Adesssssssss.. Rasa bersalah sangat sangat.. Itulah yang terjadi hari ni bila mak dara buat segmen Jom Naikkan Trafik Blog dan bila tamat segmen tu mak tak masukkan beberapa link ke dalam senarai peserta dalam entry SENARAI TERJAHAN tu..Memang mak tak perasan sungguh. Rupanya mak ada tercopy link beberapa blogger tu berkali kali hinggakan ter"miss" link beberapa lagi teman blogger.. Harap harap mereka tak merajuk dengan Mak Dara.. Oleh itu Mak nak mohon maaf kepada semua blogger di bawah.. Maafkan mak dara ye.. 


ALL IN ONE


CikLilyPutih Story's

Terima kasih sebab sudi join segmen+meroyan Mak Dara ni ye.. Dan maafkanlah mak ye atas kesilapan mak tu jangan serik serik join lagi ye pweaseeee sambil muncungkan mulut dan kembungkan pipi kasi nampak kiut sikit hehehe... Pada teman teman mak jom terjah ke blog blog di atas.. Mereka antara blog blog peberet mak dara tauuu ;)

p/s: kalau ada link anda pon takde dalam senarai itu sila khaborkan pada mak laju laju ye karang mak masukkan balik.. mohon ampun ye jangan majuk tau almaklumlah angin meroyan mak bertiup kencang sikit malam ni sampai banyak salah huhuhu

8 comments:

  1. awwwwww~~~
    mak dara yang sememangnya sweeet!! :)

    ReplyDelete
  2. Terharu pulak MD buat entri khas ni.. Ape2 pun, thanx.. Takde hal pun tadi.. Blog MD tetap akan menjadi feveret! :-) Tak merajuk, tak ape.. :-)

    ReplyDelete
  3. Tq dear.. Tak merajuk pun.. Faham jer situasi tu .. Terima kasih

    ReplyDelete
  4. wit2 komen sini.wahh semuanya sy prnah terjah

    ReplyDelete
  5. uikkkk heheheh touchingnya bila mak dara buat entri... memang mia yang merajuk dulu... heheheh anyway dah lama maafkan. biasalah penulis skrip yang sibuk memang macam tu... tahniah ya segmen telah berjaya mendapat sambutan...

    ReplyDelete
  6. ok je . tak merajuk sangat pun hkahakhakahkhka

    ReplyDelete