Tuesday, September 25, 2012

MAK DARA SILA SAMPAIKAN UCAPAN SAYA

Assalam duhai teman.. 
Pernah dengat "SAMPAIKAN UCAPAN" ala selalunya orang sampaikan ucapan melalui radio dan minta DJ bacakan kepada teman atau yang tersayang.. Tapi yang selalu sampaikan ucapan ialah pada rancangan TV sempena hari raya. Bila uols hantar kad ucapan dan pengacara akan bacakan ucapan anda.. Kali ni Mak Dara pulak yang nak sampaikan ucapan dalam segmen MAK DARA SILA SAMPAIKAN UCAPAN SAYA dalam bentuk lebih kurang seperti dibawah....


Haaa itu contoh aje.. Ini ucapan yang mak dara buat untuk somi mak sempena ulangtahun perkahwinan kami yang ke 15 tahun dua minggu lepas. Anda juga boleh sampaikan apa jua ucapan anda dan kepada siapa juga yang anda mahu contohnya ucapan kirim salam ke, ucapan untuk rakan sekolah ke rakan fb ke rakan blogger ke..ucapan suruh follow blog ke.. join segmen atau contest anjuran anda ke, ucapan selamat hari jadi ke, anniversary ke.. ucapan "will you marry me ke" hahaha ado ko.. apa sajalah ucapan insyaallah akan mak dara cuba sampaikan . Berminat ? sila tengok syarat di bawah..

1) Buat satu entry "MAK DARA SILA SAMPAIKAN UCAPAN SAYA" dan linkkan ke entry ini
2) Letakkan header blog Mak Dara
3) tulis 6 ayat ucapan anda itu
4) Dah selesai tinggalkan link di blog Mak Dara ini.

Senang aje kan.. tulis 6 ayat supaya mak dara dapat sampaikan dalam white board tu nanti.. Ayat janganlah pulak panjang panjang sampai tak cukup board ye.. ala ala just nice macam contoh ayat ayat mak di atas tu cukuplah.. Tapi ucapan ini hanya kepada 3 orang yang bertuah aje kerana mak akan gunakan random.org untuk memilih ucapan yang bertuah..    jadiiiii join le yer...

tarikh tutup 9 malam esok 26hb Sep 2012
(insyaallah mak akan panjangkan tarikh kalau rajin hehe)

SENARAI PESERTA SEGMEN INI
18)http://mylittleadriana.blogspot.com/2012/09/mak-dara-sila-sampaikan-ucapan-saya.html

36 comments:

  1. wahhh... menariknya... hmmm tahu pula nak ucap apa hek?... hmmmm

    ReplyDelete
  2. menarik! kejap lg blh join ni.. pk ayat jap..

    ReplyDelete
  3. join ..http://msvelentine.blogspot.com/2012/09/mak-dara-sila-sampaikan-ucapan-saya.html

    ReplyDelete
  4. http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/mak-dara-sila-sampaikan-ucapan-saya.html

    ReplyDelete
  5. sampaikan ye..
    http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2012/09/mak-dara-sila-sampaikan-ucapan-saya.html

    dari blog NUR

    ReplyDelete
  6. emmm,xth nk sampaikan kt sape..selamat mencuba kpd sume pserta,n gud luck!

    ReplyDelete
  7. segmen ni menarik tpi xtaw nk ckp pe

    ReplyDelete
  8. http://mylittleadriana.blogspot.com/2012/09/mak-dara-sila-sampaikan-ucapan-saya.html

    ReplyDelete
  9. yana join ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/09/mak-dara-sila-sampaikan-ucapan-saya.html

    ReplyDelete
  10. Support Mak Dara.. Harap-harap terpilih.. ;)

    http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-mak-dara-sila-sampaikan-ucapan.html

    ReplyDelete
  11. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/09/mak-dara-sila-sampaikan-ucapan-saya.html#links


    join yea... tq

    ReplyDelete
  12. join sini MK


    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/09/mak-dara-sila-sampaikan-ucapan-saya.html

    ReplyDelete
  13. joinnnnnn.... support u alwayssssss

    http://www.mialiana.com/2012/09/mak-dara-sila-sampaikan-ucapan-saya.html

    ReplyDelete
  14. join
    http://imahotmail.blogspot.com/2012/09/mak-dara-sila-sampaikan-ucapan-saya.html

    ReplyDelete
  15. http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/09/segmen-mak-dara-sila-sampaikan-ucapan.html

    lynn join!

    ReplyDelete
  16. M join: http://mymatatajam.blogspot.com/2012/09/mak-dara-sila-sampaikan-ucapan-saya.html

    ReplyDelete
  17. nenot join :)

    http://kisahsinenot22.blogspot.com/2012/09/mak-dara-sila-sampaikan-ucapan-saya.html

    ReplyDelete
  18. Mak!Mak!Nak join jugak! :D
    http://scarlettj1.blogspot.com/2012/09/mak-dara-sila-sampaian-ucapan-saya.html

    ReplyDelete
  19. Joining...........
    -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-sila-sampaikan-ucapan-saya-by.html

    ReplyDelete
  20. Joiningggg,
    http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-sila-sampaikan-ucapan-saya-by.html

    ReplyDelete
  21. Join ye ^^

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/09/mak-dara-sila-sampaikan-ucapan-saya.html

    harap bertuahlah (:

    ReplyDelete
  22. assalam mak dara. baru je follow your blog and terus join :)
    http://karipapkensar.blogspot.com/2012/09/mak-dara-sila-sampaikan-ucapan-saya.html

    ReplyDelete
  23. nak joinnnn . seronok !
    http://itsmetira.blogspot.com/2012/09/mak-dara-sila-sampaikan-ucapan-saya.html

    ReplyDelete
  24. http://norminieza.blogspot.com/2012/09/mak-dara-sila-sampaikan-ucapan-saya_8652.html

    dah join segmen mak dara...follow mak dara jgk..:)

    ReplyDelete
  25. nk join jgk


    http://eyzafye.blogspot.com/2012/09/mak-dara-sila-sampaikan-ucapan-saya.html

    ReplyDelete
  26. Mak Dara~ Thanks sbb lanjutkan waktu ;D hehe
    ini entri Zam

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/mak-dara-sila-sampaikan-ucapan-saya.html

    K Mak Dara, have a niCe day~

    ReplyDelete
  27. Replies
    1. belum lagi lepas pkl 9 mlm karang baru mak umukan ;)

      Delete
  28. assalamualaikum mak dara...mama dtg menjoinkan diri ini...:)

    http://maszull.blogspot.com/2012/09/mak-dara-sila-sampaikan-ucapan-saya.html

    ReplyDelete
  29. seharian saya fikir ayat nie, hahaha, saya join =]

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/mak-dara-sila-sampaikan-ucapan-saya.html

    ReplyDelete
  30. Saya support Mak Dara :)

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/mak-dara-sila-sampaikan-ucapan-saya.html

    ReplyDelete