Thursday, September 13, 2012

Malang Tidak Berbau..

Ohhhh sedih bebenor rasa di hati.. Dalam dok teruja nak ke Hong Kong ni tiba tiba kereta mak dara yg dipandu oleh adik ipar mak dara tiba tiba cerminnya pecah retak seribuuuu.. Terkejut jugak mak dara tiba tiba je boleh pecah macam tu then secepat kilat baru perasan pecah tu di sebabkan oleh sorang mamat yang sedanh potong rumput di tepi highway yg menyebabkan hingga batu besar terpelanting ke arah cermin kereta mak dara hingga menyebabkan cermin pecah.. Adesssssss... Nasib baik tak terkena pada adik mak yang duduk di depan tu... Memang malang tidak berbau kann..

Hmm sempat jugak mak update blog masa sok tunggu masa untuk boarding ni kan ...

Published with Blogger-droid v2.0.8

10 comments:

  1. kesian.

    mungkin kalo cepatatau lewat sesaat.
    tak kena dah batu tu.

    nak buat macam mana kan.

    ReplyDelete
  2. Akak,... kalau tak silap boleh claim dengan company potong rumput tue,.. diorg ada insurance.

    ReplyDelete
  3. nasib baik cermin nni yg jenis 2 lapis kalau x...huhu

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah nasib baik tak jadi pape ..

    ReplyDelete
  5. sebenarnya u boleh claim dari that tukang potong rumput akak contractor tu sbb diorg ada insurance of works termasuk cover for public.i pun penah kena tapi masa tu setitik je..lelama terus merebak.kalau highway kesas ke apa ke pi jek kat opis diorg report.if dbkl pun sama.

    ReplyDelete
  6. bahayanya. selalu kalau nampak org potong rumput mesti takut batu terpelanting

    ReplyDelete
  7. betul tu mak dara...memang boleh claim...rugi tak claim...

    ReplyDelete
  8. sib baik adik mak dara tak kena pape,. ok la tu, yang penting org dalam kereta selamat,. cermin rosak boleh tukar baru, tp orang,susah nak cari lain,.. walaupun berganti, tak mungkin sama ngan yang lain,.ye tak mak dara?

    ReplyDelete