Saturday, September 15, 2012

Selamat Tinggal Hong Kong

Pejam celik pejam celik dah tiga hari mak dan somi berada di hong kong.. Perghhhhh memang banyak kenangan di sini.. Memang syurga dunia shopping lebih lebih lagi barangan elektronik.. Murahhhhhhhhh tak ingattttt.. Kamera dia pun kat sini jual murahhhh dari yang dijual di malaysia hampir half price harganya dgn kamera di malaysia.. Kalau tahu bawak duit lebih sikit .. Tak dapat beli kamera dapat tangkap lense pon jadilah heehe..

Pada tika dan saat ini mak dara dan somi berada di airport hong kong kejap lagi akan boarding dan pulang ke malaysia.. Selamat tinggal hongkong.. Harap harap dapat datang ke sini lagi insyaallah...

Published with Blogger-droid v2.0.8

1 comment:

  1. bestnye mak...bila js nk ikut jejak ke sana jugak...hihi..

    nti blhlah mak sharing pasal time cuti kt sana ekk...hotel apa...mkn kt mana...shopping kt mana murah dsb...nti js nk p jugak ni...haha

    ReplyDelete