Wednesday, September 12, 2012

Di Hari Ulang Tahun Perkahwinan Kita ...

Perghhhh.. Bukan senang untuk mak buat entry jiwang jiwang ni tapi hari ni terpaksa dikecualikan kerana hari ini 12hb Sep 2012 maka genaplah ulang tahun perkahwinan Mak Dara yang ke 15 tahun.. Fuhhhhh rasa macam 15 hari lepas aje Mak dan somi Mak Martias Ali diijabkabulkan =)

pantas sungguh masa berlalu... tup tap tup tap dah 15 tahun dah kami bersama sebagai suami isteri.. Mak amat amat bersyukur kerana telah diketemukan jodoh bersama seorang lelaki yang amat baik, bertanggungjawab dan penyayang seperti Martias.. syukur... Moh mak nak share beberapa keping gambor perkahwinan mak.. hehehehe




Hmmmm 15 tahun dulu dan sekarang memang banyak perubahannya dulu mak takde le "sesihat" sekarang..  Dari berdua kini kami telah berenam.. Cuma satu aje yang tidak berubah namun semakin bertambah ialah.. Kasih sayang mak pada somi mak.. Erkk sebelum ada yang nak muntah pink membaca entry mak ni biarlah mak sudah dengan ucapan khas buat somi mak yang tercinta..

To My Husband, My Life, My Eternal Valentine

This is to thank you for being by side

For comforting and caring when I was all confused inside.
This is for the phone calls you make every day
Just to tell me “I love you” every minute of the day.



In decades past we've had our share

Of ups and downs and problems galore
But you are the one who remained at my side
Never thinking of walking out the door.



I adore the way you tell me,

“You are my forever best friend,”
I love the way I believe in you…
And that you will be there till the end.



Thank you for all the time you give me

And for saying, “It's never enough…”
Thank you for listening as I ramble on…
When things become rather tough.



We are in the best years of our lives

15 years on our journey together
I want to grow old with you…and you with me
I want to love YOU---FOREVER.

Selamat Ulang tahun perkahwinan kita yang ke 15 tahun .. 


25 comments:

  1. Happy Anniversary akak! semoga hubungan kekal ke syurga <3 ;)

    ReplyDelete
  2. wahhhhh sweetnyaaaa.. happy anniversary...

    ReplyDelete
  3. happy annivesary mak..semoga perkahwinan mak ni disinari bahagia sehingga ke akhirnya...

    ReplyDelete
  4. ololo..comelnyer seri pengantin..
    mak dara ttp cun..alhamdulillah kekal hingga 15thn..
    hepi aniberseri mak dara & hubby

    ReplyDelete
  5. Happy anniversary mak dara dan suami :D

    ReplyDelete
  6. semoga bertambah cintun cintun dalam family

    ReplyDelete
  7. salamat hari ulang tahun mak dara~~~ semoga hubungan berkekalan hingga ke syurga =)

    ReplyDelete
  8. Happy Anniversary Mak dara n cik somi...bahagia selalu..

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Ulang Tahun ke 15 mak dara dan Suami... Semoga sentiasa bahagia dan di dalam lindungan Allah. Amin...


    pssst : wah kerrrlas..mak dara dulu 15 tahun dulu..now meletopssss lagi...

    tahniah...

    ReplyDelete
  10. tahniah mak dara, moga kekal bahagia hingga ke syurga ye amin2

    ReplyDelete
  11. tahniah mak dara.. semoga berbahagia hingga ke syurga.. amin

    ReplyDelete
  12. happy annivesary to... :-) semoga kekal bahagia hingga Jannah

    ReplyDelete
  13. hani abeseri mak dara yg hot gituw...tema wedding kita sama lerr..kuning..huhuhu...hahah...nak menyampuk jgk kan....anyway semoga perkahwinan kekal hingga ke akhir hayat..:)

    ReplyDelete
  14. happy anniversary sis & suami :)
    semoga hubungan sis & suami sentiasa dalam redhaNYA dan bahagia selamanya..

    ReplyDelete
  15. as salam Mak Dara...Happy Anniversary MD semoga cinta hingga ke syurga dan berbahagia selamanya :-)

    ReplyDelete
  16. happy anniversary ida... & selamat berhonemoon

    ReplyDelete
  17. Happy Anniversary Mak Dara semoga bahagia hingga akhir hayat

    ReplyDelete
  18. Happy Anniversary Mak Dara...semoga bahagia hingga ke syurga...sya follow mak ya...:)

    ReplyDelete
  19. wahh....selamat ulangtahun perkahwinan kak!!

    ReplyDelete
  20. tibe2 senyum sendiri bila tgk gmbr no 2 tu.. hehe

    ReplyDelete