Thursday, September 13, 2012

syukur alhamdullilah selamat tiba

Syukur alhamdullilah setelah hampir 4 jam berada dalam penerbangan mak dan somi akhirnya telah tiba di Hong Kong .. Sekarang sedang dalan perjalanan ke Hotel Imperial di Tsim Sha Tsui bwrdekatan dengan Victoria Horbour.. Ambil masa dalam 50 minit juga dari airport ke Hotel tu.. Macam dari KLIA ke KL juga jauhnya.. Malam ni nak rest kaw kaw besok shopinggggg time hehehee

Published with Blogger-droid v2.0.8

7 comments:

  1. wah bestnye mak...nti jgn lupa beli keychain kt js satu ye...hahaaa

    ReplyDelete
  2. wah mak dara.. honey moon ye.. besnya

    ReplyDelete
  3. sonok nyer bila la nak sampai ke sana

    ReplyDelete
  4. selamat shoping yea..jangan lupa kat sya..wakaka

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mak dara....selamat sampai esok boleh jejalan shopping yer best nyer boleh la beli cenderhati banyak2 nanti kan...:)

    ReplyDelete