Wednesday, September 12, 2012

Untuk Mu Yang Bernama Suami Ku..

Tik Tok.. Tik.. Tok.. Hujan dah turun.. errrrr silap.. Ini bukan tik tok lagu kanak kanak tu.. bukan... hehehe.. Ni tik tok tik tok masa.. Yaaaa semakin lama semakin pantas masa berlalu kan.. Tengok macam tahun ni.. Kejap aje dah nak ke hujung tahun..  Haa begitulah juga yang Mak rasa bila usia perkahwinan Mak ni.. Kejap aje dah mencecah ke 15 tahun pd hari ini 12hb sept 2012.. Perghhh cepat betul rasanya... 

Mak pening jugak nak berikan ucapan pada somi mak sempena ulangtahun perkahwinan kami yang ke 15 tahun.. Macam macam dalam kepala tapi semua pun rasa macam tak best aje .. pikir pikir punya pikir mak dapat satu idea.. dan ucapannya ialah.... hehe sila tengok dibawah ;)










Ok tak ucapan Mak Dara ni? DO you guys thing somi mak akan suka dengan ucapan mak ni.. Hope he does.. Susah jugak nak mencari white board tu siap pinjam adik mak punya pastu pen tak sesuai pulak kena berkejar kejar pegi beli kat kedai dan tangkap gambor cepat cepat sebelum somi mak pulang kerumah dari kerja semalam hehehe... 

Untuk mu yang bernama MARTIAS MOHD ALI.. i love you sayang... ;)

21 comments:

  1. so sweetlah mak dara ni.. kalau saya sebagai suami mak mesti dah meleleh air mata air hidung.. syahduuuu

    ReplyDelete
  2. swetttnyerrr mak dara..hehe..konfom tangkap syahdu suami MD nnt..hehe
    semoga kekal sehingga akhir hayat..;)..xde candle light dinner ke mak dara..hehe

    ReplyDelete
  3. happy anniversary abg yas dan kak ida. rindulah hari tu jumpa kejap jer

    ReplyDelete
  4. Salam Mak Dara...
    Selamat Hari Ulangtahun Perkahwinan ke 15..
    Semoga ia terus berkekalan..
    Wahhh..kreatif betul cara tu..mesti dia suka..

    ReplyDelete
  5. So sweeeettttt!
    Happy anniversary buat mak dara n suami.
    Semoga berbahagia hingga ke syurga firdausi hendaknya..amin

    ReplyDelete
  6. wah sweetnya mak dara ni..hpy anivesery

    ReplyDelete
  7. boleh tirulah style mak dara...sukanya....tulis2 amik gambar then mms...eeeeeeeeeeeee sukanya!!!! tapi birthday dah lepas, anniversary pun dah lepas....

    ReplyDelete
  8. Sweetnya cara MD . Kreatif..mesti hubby MD hepi.. Happy Anvsry ye MD..Ari ni pun besday anak M..

    ReplyDelete
  9. hello Mak dara....blog mak dara berwajah baru.....nice touch! pink and grey....;-)

    *baru perasan!;-P

    ReplyDelete
  10. Soo sweet!!! Happy anniversary Mak Dara & suami...
    Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat...
    Amin...

    ReplyDelete
  11. Sooo Sweeettttt...tahniah MD dan moga kekal bahagia hendaknya..

    ReplyDelete
  12. wahhhh sukerrrrrnya..nok wat gini gaklahhh simple tapi bermakna..
    selamat ulangtahun yg ke 15 semoga bertambah bahagia.

    ReplyDelete
  13. selamat hari ulang tahun perkahwinan yang ke-15 kak... :)

    ReplyDelete
  14. ha..ha...kelakarlah yang tambah 15kh tu ha..ha..

    anyway Happy anniversary ida & Yaz, semoga bahagia sampai akhir hayat dan jumpa di janah nati amnin..amin..

    ReplyDelete
  15. adoii,,sweetnyaa,,mesti untung jd suami Mak ni,,hehee

    ReplyDelete