Thursday, October 4, 2012

Oh Pening Pening.. Bila Tersalah Tarikh..

Pening memang pening.. Kenapa Mak Dara pening? Pening ni berpunca dari salah Mak dara jugak.. Disebabkan Mak Dara asyik sibuk tak hengattt dok sakan menulis skrip drama bertajuk PLANET KIARA untuk siaran TV3 yang akan diarahkan oleh Abang Bade Haji Azmi iaitu somi kepada Erma Fatima tu.. sampai mak dara terlupa dah tarikh ataupun hari.. Mati matilah Mak Dara ingat hari ni baru 3hb Oktober.. Tup tup bila check balik rupanya dah 4hb dah dan esok adalah hari harijadi somi Mak Dara?!! Oh Mak Gayah.. Mau tak pening dibuatnya bila dah plan nak cari hadiah untuk somi esok tapi sebenarnya hari ni bukannya dah siap beli tapi sepatutnya dah patut berbalut dah hadiah tu.. uwaaaaaaa....


Tapi sebabkan dah petang dan somi mak akan balik kejap je lagi maka terpaksalah batalkan niat untuk beli hadiah untuknya hari ni.. Nak tak nak.. Esok pepagi kenalah keluar awal untuk misi membeli hadiah.. Tapi still blur jugak.. Nak beli hadiah apa ek.. Ada cadangan tak?

23 comments:

  1. pening betul Mak ni.. kesian kat Mak.. syok sangat tulis skrip tu.. sampai tersalah tarikh.. :)

    tak tahulah nak bagi cadangan apa.. sory ye Mak..
    saya pun blurr~~ hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal sampai blh tak tahu hari apa tarikh apa dah skrg ni.. bukannya syok tapi terpaksa kejar dateline sbb diorang nak shoot tak lama saja lagi dan akan mula ditayangkan bulan disember depan.. tu yang kalut tak hengat tu hehe

      Delete
  2. alooo.. x per sempat lagi MaK Dara.. :)

    ReplyDelete
  3. Yup..sempat lagi tu. Apa kata beli minyak wangi..hehe

    ReplyDelete
  4. masak makanan fav encik somi mak dara then hadiahkan sepasang jam tangan .cool tak? :)

    ReplyDelete
  5. erm....lelaki mmg cm ssh ckit nk cri hadiah utk dia...besenya, jam tgn, perfume, kasut, wallet, baju (eh..mcm byk pulak)..hihihi

    ReplyDelete
  6. Salam Akak, saya zamani dr sykt penerbitan putrajaya. Teringin nak dapatkan skrip sitkom dr akak. Boleh jumpa akak bila akak free? Boleh contact saya ahmadzamani99@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Mak, wallet LV mak... Ganazzz kan?

    ReplyDelete
  8. tahun ni saya kasi beg golf kat somi. Tahun lepas wallet Prada. Tahun sebelumnya 3 tshirts Ed Hrady. Tahun sebelum2nya jam Tissot. Tahun depan mungkin nak kasi gear (aksesori) utk superbike pulak. Harap ada yg dapat bantu mak dara cari idea :)

    ReplyDelete
  9. huhuhu.. kesian mak dara.... belikan jam tangan lah...

    ReplyDelete
  10. bab nk bg idea hadiah ni xreti nih..ish2...payah2..perfume?

    ReplyDelete
  11. hmmmmm.... kesiannya bz bebenor la tu.... ala pergilah dating kat luar berdua....hehehe

    ReplyDelete
  12. masak yang special pastu setting candle dinner dinner la mak dara. kalau nak juga bagi hadiah. bagi jam tangan. kalau susah nak cari bagi je perfume

    ReplyDelete
  13. sy pon pening jgak kalo bab2 hadiah tuk lalaki ni MD, kalo pompuan senang..bg periuk belanga cap tefal pon dh suke x hengat!..hoho

    ReplyDelete
  14. malam td dah bg hadiah kan mak? dapat pahala sunat lagi haha..

    selamat hari lahir untuk somi mak dara.. semoga dipanjangkan umurnya, dimurahkan rezki, dirahmati dan bahagia hingga hujung nyawa.. :)

    ReplyDelete
  15. memang susah bab nak belikan hadiah utnuk orang lelaki..selalu gak blurr,

    anyway, selamat hari lahir utk hubby MD

    ReplyDelete
  16. hu hu hu...tu lah tu kan sis, bila dah sibuk sangat dan terleka dengan satu-satu benda tu kadang-kadang kita boleh tak sedar...bukan lupa tapi tak sedar... hopefully today dah dapat dah hadiah tu ek...

    anyway, send my regards to Mr Martias ek? and a happy burfday to the big brother! ^_^ semoga panjang umur dan murah rezeki selalu...juga tidak ketinggalan...bahagia sehingga ke akhir hayat hendaknya...aminnn...wat skrip besh besh lagi tau...

    ReplyDelete
  17. dya paling xske belikan hadiah utk lelaki..haha..blurr.. tapi apa kata MD bgi alquran digital..:)

    ReplyDelete
  18. wah mak dara sibuk sangat tu sampai lupa tarikh...ala mak dara buat dinner ala-ala buh lilin sebatang dua...tutup lampu,makan steak (beli kat kedai je)..makan berdua...hadiah jugak tu kan..

    ReplyDelete
  19. slm hari jadi utk big boss mak dara :)
    kompem pening kan bila perancangan jadi kelam kabut ni sbb dh tersalah timing..

    ReplyDelete
  20. tak tau la ekkk... nak kena beli apa ekk.... btw..suka sangat2 template baru ni, nampak kemas dan bersih je... yg hari tu okey gak cuma nampak cam cramp sikit...

    ReplyDelete