Wednesday, October 3, 2012

PARA BLOGGER YANG BERADA DALAM BLOG LIST BARU MAK DARA

Assalammualaikum duhai teman.. Tibanya bulan baru.. semangat berblogging pun dah baru.. semangat nak update entry baru baru bersama bloglist Mak Dara yang terbaru!!!  


wahh semua baruu tapi meroyan tetap sama hahaha .. Jutaan terima kasih kepada semua 52 blogger yang sudi join Jom Tukar Bloglist dengan Mak Dara. Ingatkan takde yang sudi nak tukar link dengan Mak Dara almaklumlah blog mak blog picisan aje , dah le tu pemenang WORST BLOG OF THE YEAR pulak tu hahahaha.. Syukur alhamdullilah. DI bawah adalah senarai Blogger yang berada dalam BLOGLIST Mak Dara yang terbaru..
  1. http://www.dkna.my/
  2. http://wwwpermatabiru2010.blogspot.com/
  3. http://picturesbynur.blogspot.com/
  4. http://www.yanayassin.com/
  5. http://nenscollection.blogspot.com/
  6. http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/
  7. http://bird7842.blogspot.com/
  8. http://norzillasensei.com/
  9. http://msvelentine.blogspot.com/
  10. http://www.erazfadli.com/
  11. http://eryati.blogspot.com/
  12. http://zamani84.blogspot.com/
  13. http://wanaowen.blogspot.com/
  14. http://kuyacumi.blogspot.com/
  15. http://emmaeema.blogspot.com/
  16. http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/
  17. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/
  18. http://ohsenyum.blogspot.com/
  19. http://asmarpunyablog.blogspot.com/
  20. http://sipolanmelihatawan.blogspot.com/
  21. http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/
  22. http://www.sayeshukepink.com/
  23. http://kumahuitu.blogspot.com/
  24. http://jemarisuri1001.blogspot.com/
  25. http://betakupu.blogspot.com/
  26. http://ibuberbicara.blogspot.com/
  27. http://ezaiza.blogspot.com/
  28. http://kate-na.blogspot.com
  29. http://kesumaangsana.blogspot.com/
  30. http://izan-az.blogspot.com
  31. http://www.siezuka.com/
  32. http://livinglifesoul.blogspot.com/
  33. http://www.aimisyahirah.com/
  34. http://www.anisempoi.com/
  35. http://maszull.blogspot.com/
  36. http://flowerbucket92.blogspot.com/
  37. http://furrasbubblynotes.blogspot.com/
  38. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/
  39. http://duajiwasatuhati.blogspot.com
  40. http://www.mysyah-holiday.com/
  41. http://www.fazrol.com/
  42. http://www.aynoranur.com/
  43. http://nazlyizan.blogspot.com/
  44. http://landoflens.blogspot.com/
  45. http://suriaqistina.blogspot.com/
  46. http://luvlyqiss.blogspot.com/
  47. http://bukandua.blogspot.com
  48. http://mrslavenders.blogspot.com/
  49. http://talethatneverend.blogspot.com/
  50. http://fiezalovechocolate.blogspot.com/
  51. http://www.emarieys.com/
  52. http://fadzlyynrosli.blogspot.com/
Ok mak nak habaq mai la kat hangpa semua entry ni khas buat yang join segmen yang  Mak Dara buat aritu.. Kepada yang tak join atau yang tak sempat join jangan kecik hati  dengan mak ya jika blog anda takde dalam bloglist terbaru mak dara ni.. Insyaallah bulan depan mak akan bertukar bloglist lagi dan anda boleh le join nanti ya.. kepada peserta yang dah join tapi link atau blog anda tak ada dalam list diatas bagitau mak dara laju laju ok. Akan mak dara masukkan sepantas kilat.. Takmo marah marah ye hehe.. Terima kasih kepada semua di atas semoga dengan ini dapat eratkan lagi ukhwah antara kita ya..

45 comments:

  1. first yang komen..thanks Mak Dara cayang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak dara pls sharing blog list sy juga yek... http://maroonsmummy.blogspot.com sy dah add ur blog list dlm blog sy... :)

      Delete
  2. thanks MD...sempat disenaraikan,,paling last sekali..hehehe

    ReplyDelete
  3. Dh ade no 32..tq mak dara..;)

    Kirim salam kat akak2 n abg2 D'Adza..falsya minat gile D'Adza..dulu before bertudung selalu tgk D'Adza perform..hehehe..

    ReplyDelete
  4. Terima kasih Mak Dara..cayang Mak Dara juga lah..

    ReplyDelete
  5. tq mak dara....muahhhhhhhhhhhhhhh.........

    ReplyDelete
  6. buleh tambah geng blogger baru..! ;)

    ReplyDelete
  7. i'm no 22.. thanks mak dara.. i will blogwalking later!!

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. uikkkk sorryyy ada jugak yg terlepas pandang ni.. sorry ye sis.. ok mak dah masukkan dlm list dan dalam bloglist jangan mara yeee ;)

      Delete
  9. yeay!!! ada dalam list.
    thanks MD yg gorjes!! :D
    kita kawan kan..hehehehe

    ReplyDelete
  10. sy pon ade..thanks mak dara..loveee uu!

    ReplyDelete
  11. Waah, ada dalam senarai lah... Nak buat jugak cam makdara nie lah... Senang nak blogwalk kan.

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. t/kasih mak dara,
    saya dah buat feed khas utk blog mak dara,
    senang nak baca entry..hihi

    ReplyDelete
  14. ramai yang nak masuk bloglist mak..
    meletop-letop~~ ^_^

    ReplyDelete
  15. mekaceh kak mak dara...listkan blog saya...hihi..jasamu ku ingat sampai bilo2...ngeh3...

    ReplyDelete
  16. link blog mak dara dah lama dlm blog list saya...huhu....
    Nak masuk juga la dlm blog list blog mak dara yang meletup ni...

    ReplyDelete
  17. blog saya tak der pun...add ler saya,....http://ceritamayapersada@blogspot.com

    ReplyDelete
  18. terima kasih mak dara,.,,....

    kawan2 semua.jemput ke blog saya...jom tglkan jejak.. :):)

    ReplyDelete
  19. yeayyyy..blog sy ade dlm bloglist makdara..thanks makdara. :-)

    ReplyDelete
  20. kita ada di situ.. lobiu mak dara

    ReplyDelete
  21. tq mak dara...nt sy dtg jenguk blog rakan2 yg join segmen ni

    ReplyDelete
  22. thankie...thankie...thankie...syukran kakakqu cayang... *_^...he he he...

    ReplyDelete
  23. ramainya..hihi..terlepas nak join segmen tu..

    ReplyDelete
  24. alah..nak join ri tu tp xsempat.last minit

    ReplyDelete
  25. Waahhhhh dh ada...i love u lah mak dara...now tgh bljr cmano mk ltk bloglist kt tepi tu harus blog mak dara i ltk top 5...

    ReplyDelete
  26. blog sya tak der ker mak dara..:)

    ReplyDelete
  27. Tq mak Dara.. Nurul tersenarai.. :)

    ReplyDelete
  28. thanks mak dara..sy tersenarai =)

    ReplyDelete
  29. Salam dear.. Dah bw semua link! Awesome blogs! Pandai uols design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

    ReplyDelete
  30. Salam.

    Saya dah add dah Mak Dara hari tu. tapi blog saya takde dalam list. boleh check comment post mak dara hati tu.

    thanks

    http://berkatgemilang.blogspot.com/2012/10/jom-tukar-bloglist-dengan-mak-dara.html

    ReplyDelete
  31. Mak Dara yg tetap dara sampai tua. hi..hi. Wafa punya link tak adalah. tolonglah masukkan.

    ReplyDelete
  32. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  33. Salam.

    Saya dah add dah Mak Dara hari tu. tapi blog saya takde dalam list. boleh check comment post mak dara hati tu.

    thanks

    http://berkatgemilang.blogspot.com/2012/10/jom-tukar-bloglist-dengan-mak-dara.html

    ReplyDelete