Saturday, October 6, 2012

Para Bloggers! Jom Tunjukkan Bakat Lakonan Anda!!

Para bloggers, sahabat sahabat sekalian.. Mak Dara pasti ada antara anda yang meminati bidang lakonan dan ada juga yang menyimpan dan memasang niat untuk menjadi pelakon.. Ada tak ada tak?? Kompom ada punyalah!!! hehe.. Ingat tak dalam entry Mak Dara kebelakangan ni mak asyik dok cakap yang mak dara sibuk menulis skrip drama PLANET KIARA tu.. Haaaaa Mak Dara nak khaborkan di sini bahawa hari ini sesi ujibakat/casting untuk mencari para pelakon untuk menjayakan drama bersiri 26 episod ini!!!


Date : Final Casting Day 6 Oct 2012 / Saturday
Time : 11:00am - 3:00pm
Place: Level 3 PUSAT SAINS NEGARA 

Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi,

Persiaran Bukit Kiara, Kuala Lumpur.

Producer: Amy Mazurah
Production: BLUE NAGAS
Director: Bade Hj Azmi
casting director : nate peter suffian khong
Script Writer: Adza Irdawati, Adza Nasyaemie, Martias Ali, Ayuni & zull edward

Drama ini bakal menjalani penggambarannya pada minggu depan. Dan bakal ditayangkan di TV3 pada hujung bulan disember setiap hari khamis!!


Haaaa cepat bebenorkan.. Sekarang pun mak bersama penulis penulis lain masih berhempas pulas untuk menghabiskan menulis skrip ini. Drama bersiri ini akan diarahkan oleh Abang Bade Hj Azmi. Jika anda ingin menceburi bidang lakonan atau ada sesiapa teman atau keluarga anda yang minat untuk berlakon tolong sampaikan tentang ujibakat ini ya.. terima kasih.. untuk keterangan lanjut sila klik di link ini ya https://www.facebook.com/events/450208381689364/

(ps: Mak Dara akan berasa gembira jika anda dapat sharekan entry ini di dalam blog anda.. just copy paste je hehe.. Bukan ape... kan bestttt kalau salah sorang teman blogger dapat join projek drama ni kannn ;)

7 comments:

  1. wow.. tp tak layak la jd pelakon.. ;)

    ReplyDelete
  2. Wilma rasa Wilma tak layak nak jadi pelakon...
    Jadi penonton boleh la ^_^

    ReplyDelete
  3. minat juga...ada dapat jemputan kat facebook..dulu berlakon kt sekolah je, boleh ke berlakon kat tv ???huhuhu

    ReplyDelete
  4. cure for alcoholic fatty liver cure for alcoholic fatty liver cure for
    alcoholic fatty liver

    My web-site; treatment for fatty infiltration of liver

    ReplyDelete
  5. tennis elbow treatment by injection

    Also visit my blog - what can you do for tennis elbow pain

    ReplyDelete