Wednesday, October 31, 2012

Rabu Tanpa Kata - Planet Kiara





Published with Blogger-droid v2.0.8

23 comments:

  1. Planet Kiara?? apa tu Makdara? =)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. akan ditayangkan di TV3 awal tahun depan.. Sekarang Mak Dara dan team baru je selesai tulis skripnya..

      Delete
  3. apakah itu? x nampak la pulak tulisan bawah episod 1 tu. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini skrip drama terbaru oleh Mak Dara dan panel skrip. tajuk drama bersiri 26 episod ini ialah PLANET KIARA akan diarahkan oleh Abang Bade Haji Azmi dan akan ditayangkan di TV3 awal tahun depan ;)

      Delete
  4. wow mak dara as scripwriter la :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe.. salah sorang dr scriptwriter.. semua ada 4 orang Mak Dara, Adza Emie, Ayuni dan Martias ;)

      Delete
  5. assalamualaikum mak dara...cerita baru ke ni mak dara...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam Maszull.. ya skrip drama terbaru mak dan team writers ;)

      Delete
  6. Replies
    1. yup cerita baru.. ada kena mengena dengan robot robot sikit ;)

      Delete
  7. Wahhh..best ni..dah disiarkan ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum disiarkan lagi.. Abang Bade pun baru je mulakan shooting beberapa hari yg lepas. akan ditayangkan di TV3 pada awal tahun depan ;)

      Delete
  8. Replies
    1. Mak Dara pun tak sabar nak tengok hasilnya nanti ;)

      Delete