Tuesday, November 27, 2012

10 Hari Hilang 3 Kilogram!!! Terima Kasih PB!

OH MAK GAYAH!! OH MAK GAYAH!! OH MAk GAYAH!!! Mau orang yang bernama Gayah tersedak sedak dek kerana disebut oleh Mak Dara .. Mashaallah macam tak percaya aje apa yang berlaku.. Betul ke mata ni ke tak betul ni.. Betul kah berat Mak Dara telah turun sebanyak 3 KILOGRAM sejak memakai PREMIUM BEAUTIFUL!!!

Tak puas hati punya pasal Mak Dara betul kan alat penimbang badan tu sekali lagi eh sama! Tak puas hati panggil bibik suruh tengok jugak nombor pada tempat timbang tu.. Ya betul... Emmmm nak beritahu tak berat badan Mak Dara berapa ek.. Segan pun ada malu pun ada.. Tapi takkan namanya testimoni kalau detail tak jujur kan.. Tapi rata rata semua pembaca blog Mak dara tahu bahawa berat Mak Dara dan berat peti ais dua pintu tu lebey kurang sama je kan hehehe.. Makanya Mak Dara revealkan bahawa berat Mak Dara sebelum ini ialah.. jeng jeng jeng.. 86KG 

Mak Dara pada september lalu honeymoon ke Hong Kong 
(SEBELUM)

Macam orang mengandung je kan huhuhuhu
(SEBELUM)

Dan hari ini.. tika dan saat ini.. setelah 10 hari memakai PREMIUM BEAUTIFUL.. Berat badan Mak Dara ialah...... 83 KG!!!!


(SELEPAS)

Waduh waduh... Patutlah dalam sehari dua ni Mak Dara rasa macam seluar premium beautiful yang Mak Dara pakai ada rasa longgar sedikit di peha. Jadi Mak Dara pun hubungi Sofea yang telah menjualkan PREMIUM BEAUTIFUL ini kepada Mak Dara dan bertanya adakah seluar ni semakin membesar atau peha Mak Dara yang makin mengecil.. Kata Sofea Mak Dara baru saja pakai dalam masa 8 hari mana boleh seluar itu membesar.. Masa itu hati dah berbunga dah dah perasan kurus sikit dah tapi Mak Dara tetapkan untuk timbang berat badan setiap 10 hari.. Maka tepat hari ini hari yang kesepuluh barulah Mak Dara timbang badan dan sangkaanku benar belaka memang ada perubahan mendadak sejak memakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. 

Kalau tak pakai PB ni nak turunkan sekilo dalam sebulan pun susahhhh ya amat.. Ini yang buatkan Mak Dara lebih gigih nak pakai dan pakai dan pakai PB ni.. Mudah mudahan dapatlah turunkan berat ke angka 70an.. Oh dah lama tak tengok angka tujuh di depan setiap kali menimbang berat badan.. Doakan untuk mak ya.. Terima kasih yang tak terhinggalah kepada Sofea yang memperkenalkan PB pada Mak Dara.. Kalau tidak selamanyalah Mak Dara terperangkap dalam angka berat 80KG++ .. Terima kasih sofea!!! 

Mak Dara memang syorkan pada anda untuk mencuba PREMIUM BEAUTIFUL ni. Sangat BERBALOI BALOI!!!!! Untuk keterangan lanjut mengenai PREMIUM BEAUTIFUL ini anda bolehlah hubungi sofea seperti detail di bawah ya... Cepat cepatttt mari menguruskan badan bersama Mak Daraaaaa hehehe

SOFEA : 019 - 3734 118



33 comments:

  1. hoho.. 10 kilo tu banyak.. Nampak ketara perubahannya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe 3 kilo aje.. tp dalam masa 10 hari.. ok jugak kan dik hehe

      Delete
  2. Wah gojes MD, siap bley pakai peplum dah ha! tp mahal lah PB tu kan :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh bayar ansuran jugak, berminat PM Anne, 019-551 8583

      Delete
    2. Beta kupu : tu lah pasal dulu kalau mak tak pakai PB ni pepplum dah boleh nampak macam buah plum hahaha.. betul kata Anastasyea tu ada bayaran ansuran juga.. call je dulu nombor diatas tu untuk keterangan lanjut ye

      Delete
    3. Sorry MD, tinggalkan no fon kat sini, Anastasyea juga ada buat Entry n link ke blog MD. Sorry, terlupa nak minta permission copy gambar MD. Nanti baca la entry tu k .. sorry ek .. :D

      Delete
  3. Replies
    1. tq!! tq!!!tq!! tq!!! Sofea!!!!!!!!!!!!!! Kalau sofea tak kenalkan akk dgn PB ni mau tombamlah akk sampai tuaaaa hehehehe.. terima kasih Sofia!!!!!!

      Delete
  4. Bagus la, anne suka tgk perubahan MD sekarang. Lebih berkeyakinan kan ! So, teruskan pakai 8 jam sehari, Insya Allah, berat MD pasti akan turun lagi .. :D

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Anne.. ya rasa lebih confident sikit sejak kebelakangan ni.. kalau tak dulu nak tangkap gambar kena tahan nafassss lama lama nak kasi perut tu tak nampak buncit sangat.. sekarang tangkap le banyak banyak tak perlu tahan nafas lagi hehehe.. PB memang terbaekkkk kannnn ;) terima kasih juga pada Anne yang tak putus2 bertanyakan perkembangan akk .. Really appreciate it sangat sangat! Seronok ada teman yang mengambil berat macam Anne.. ;)

      Delete
  5. perghh mak..kan eka dah ckp.mak nampak kurus..eka pasan..hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Ekaaaaaaaaaaaaaaa..... ye betul betul betul.. Eka ada ckp hari tu pd mak kannnn.. cuma time tu ala ala macam tak nak terima realiti.. sekarang dah betul2 pasti dengan penimbang barulah mak ngaku mak ada kurang berat badan sikit kannn hehehehehehe tankiuuuuuu Ekaaaa selalu support makkkk ;)

      Delete
  6. singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi singgah insyaallah mak akan join ye

      Delete
  7. Replies
    1. tu lah akk sendiri pagi td macam tak percaya hehehe syukur alhamdullilah...

      Delete
  8. tahniah sis.kan LM dah pm kata sis makin slim.haaaa x caye .hihi.PB mmg best. alhamdulillah sakit belakang blh sembuh dgn PB juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe tenkiuuuuuu LM sudi pm dan amamt ambil berat pasal akak.. reallyyyy appreciate it!!!! betul3 PB memang bestttttttt.. skrg posture badan pun dah menegak sikit bongkok pun dah makin kuranggg ehehehe

      Delete
  9. wah sis..pastu makan herbalife bg nutirsi dalam badan supaya lebih sihat dan mantop...lagi kelas mama hot ni

    ReplyDelete
  10. yupp pb mmg ok .. akak pun ada pb tp jarang2 guna sebab susssssaaahhhh nak pakai, membazir je kan

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum Mak Dara! subhanallah, kagum dgn pencapaian Mak dara. cayalah. keep it up Mak Dara! mesti pasti boleh vouge :)

    ReplyDelete
  12. Goodluck Mak Dara, semoga sampai targetnya.

    ReplyDelete
  13. wahh... 3kg dlm 10hari saja?? terbaik MD. teruskn usaha pasti berjaya .. heheh ^^

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum mak dara..bagusnya cepat susut berat badan yer...;)

    ReplyDelete
  15. kan mak dara saya dah kata (ekekeke,cam pakar je) sebab pernah pakai la intan tau memang betul pb n boleh shape kan body dan turun kan berat

    ReplyDelete
  16. wahh..bestnya :D tahniah Mak Dara! Nak pakai jugak tapi tak mampu lagi..hee :)

    ReplyDelete
  17. Yeay...kurus meletop youuu MD...nampak wajah berseri-seri.siapa yg nak mencuba pun boleh hubungi saya 0193505428 /www.fadzlyynrosli.com benda bagus apa salahnya berkongsikan ;)

    ReplyDelete
  18. wow..banyaknya hilang..terbaik lah

    ReplyDelete
  19. Wah .... tu yang bersemangat nak pakai, kalau boleh siang malam...he..he... kalau nampak perubahannya..... OKje pernah ada suatu masa dulu... bila nak pakai ...pergh agak siksa tu yg malas nak teruskan!!! nak muntah pun ada sesekali ha..ha... tapi memang bagus!

    ReplyDelete
  20. @mak dara : nanti kita nak share ek...n back link to makdara boleh?

    ReplyDelete