Wednesday, November 21, 2012

Blog Anda Dalam Bloglist Mak Dara.. Anda Mahu?

Haaa yang rapat mari dekat yang dekat mari rapat!! errr bukan sama je ke maksudnya tu hehe.. Ok kini tiba masanya untuk Mak refresh kembali bloglist Mak Dara untuk bulan Nov-Dec ni. Kepada teman blogger yang mau link blognya dimasukkan ke dalam bloglist terbaru Mak, jangan segan segan ye.. Mak ni peramah tak makan orang.. Mak ni cuma makan cekodok aje heehe.. Berminat sila tengok cara cara di bawah ye..

1) TAK PERLU buat entry.
2) TAK PERLU follow blog Mak Dara 
(tapi kalau tertarik menariks dan nak follow syukur alhamdullilah tapi kepada yang dah folow jangan pulak unfollow)


Hmmmm semua pun TAK PERLU jadi apa yang PERLU anda lakukan? Sonang ajo..

1) Klik link ini iPhone 5 gadget impian
2) kemudian klik lah g+ di akhir entry itu...

3) Sila tinggalkan komen "Saya dah klik g+ untuk MD" . contoh seperti dibawah:

Setelah anda tolong klik g+ di entry Mak Dara iPhone 5 gadget impian itu dan tinggalkan komen di kotak komen di bawah entry ini, Mak Dara akan masukkan link blog anda ke dalam BLOGLIST terbaru Mak Dara iaitu bloglist "SUPPORTERS MAK DARA"  macam yang anda dapat sekarang di side bar Mak Dara sampai bulan depan.. Amacam ada yang sudi? 

Harap haraplah ada yang sudiiiii....  Mak Dara sudahi dengan ucapan jutaan terima kasih kepada anda semua kerana nak join bloglist di sebuah blog yang sungguh meroyan tahap dewa ini dan juga kerana secara tidak langsung sudi menolong Mak Dara dengan menekan butang g+ di entry mak dara iPhone 5 gadget impian itu.. Semoga impian mak untuk pogang  dan monang iphone 5 tu tercapai amin... lap yuuuuu very the high you knowww hehe

TARIKH TUTUP pada  jam 11.59 pm, 24/12/12.

# pssttt.. klik g+ di entry iPhone 5 gadget impian tau bukan entry ini hehe


75 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih Miz ruha Mak Dara masukkan skrg juga link blog MR dalam bloglist mak ;)

      Delete
  2. Replies
    1. Terima kasihhhhhhh dikkkk... Blog adik dah ada dlm bloglist mak dahhh hehe

      Delete
  3. dah klik g+ untuk mak dara... good luck mak dara

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Ibu Amirul... selamat datang ke bloglist sayaaaaa ;)

      Delete
  4. saya da klik g+ :) gudluck mak dara !

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Nurunnnnn.. cuba check blog anda di bloglist mak dara di side bar tu.. ada kan.. welkam to my bloglistttt ;)

      Delete
  5. kakakqu sayang...cam biasa dah click dah... ^_^ ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tankiuuuu adikku yg manissssss... blog dah akk masukkan dlm bloglisttttttttt yeayyy

      Delete
  6. Replies
    1. yeayyyyyyyyy terima kasih Mrs V.. luv you the very highhhh hehehe tadaaaaa blog anda dah berada dalam bloglist mak dara cube check cube check hehehe

      Delete
  7. Salam Mak Dara.. nak juga masuk bloglist Mak Dara ni.. Hehe.. Zam dh tkn btg tu smlm klu xsilap... atau sblm tu.. xingt sudah.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Zam.. Mak Dara masukkan blog Zam dalam bloglist Mak Dara skrg jugaaaaaaa

      Delete
  8. Assalamualaikum, sheila nak support Mak Dara !
    hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasihhhhh Sheilaaaa.. Mak Dara dah masukkan blog Shiela TRIPLE S dalam bloglist Mak Dara ;)

      Delete
  9. Replies
    1. terima kasih Sueeee!!! Mak dah masukkan blog sue dalam bloglist Mak.. hoyeahhhhhh ;)

      Delete
  10. Nak juga lh...saya dah buat...hihihi

    ReplyDelete
  11. terima kasih Izwan.. Selamat datang ke bloglist mak daraaaa

    ReplyDelete
  12. Ok dah... saya yang ke 55... ayumieka

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Ayumieka.. Mak Dara dah masukkan link blog anda dalam bloglist mak dara ;)

      Delete
  13. Hai Mak Dara saya dah klik pada g+ MD

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Asmar.. selamat dtg ke bloglist Mak Daraaaa ;)

      Delete
  14. sy dah klik G+ tu..59 including me..gud luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Maisarah.. MD dah masukkan blog Maisarah dlm bloglist mak.. cuba check it out hehe

      Delete
  15. da buat da mcm mak dara mintak.. mak dara meme peramah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolo tenkiuuuuuuuu dik... hehehehe blushing mak tau dengan komen yg sangat sweet ini tenkiuuuuuuuuuuuu.... salah satu kenapa mak bersemangat untuk terus berblogging adalah menerima teman2 baru seperti anda ;) Mak dah masukkan blog adik dlm bloglist Mak jugerrr ;)

      Delete
  16. Replies
    1. terima kasih solehahhhh.. Mak dara dah masukkan blog solehah dlm bloglist Mak Daraaaa ;)

      Delete
  17. Terima kasih atas support anda semua dan selamat datang ke bloglist Mak Dara.. terukan support Mak Dara dan tinggalkan komen anda di sini ya.. Mak Dara akan menghadiri mahjlis Majalah Hijabista dan sekembali mak ke rumah nanti amk akan masukkan semua blog anda yang telah support Mak Dara ke dalam bloglist Mak Dara itu ya.. terima kasih semuaaaaa... luv you very the manyyyyy ;)

    ReplyDelete
  18. dah klik g+ untuk MD..66 including saya...yeahhh..support MD...(saya tertinggal ke sebab takde dalam blog list MD)camne tu ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you sissss... yesss mak dara baru je masukkan tadi sbb mak dara baru je balik dr sebuah event td ;)

      Delete
  19. Replies
    1. tankiuuuu mak pon dah dah dah masukkan dalam bloglist makkkkk ;)

      Delete
  20. Baby dh klik aritu mak dara.. Gudluck ye mak dara

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Baby.. Mak Dara dah masukkan blog baby dalam bloglist md ;)

      Delete
  21. Salam Mak Dara.
    Goodluck ye..
    Saya dah klik g+ untuk Mak Dara.. +68

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Nor selamat dtg ke bloglist mak daraaaa

      Delete
  22. Saya dah klik g+ untuk MD.. goodluck mak dara!! =)

    ReplyDelete
  23. Goodluck Mak Dara
    Saya dah klik g+ untuk MD .. +70

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Nabilaaaa... lama tak nampak Nabila di blog makkk hehehe... mak dah masukkan dalam bloglist Mak ye

      Delete
  24. saya dah klik g+ untuk mak dara..:)

    ReplyDelete
  25. salam..saya dah klik g+ untuk MD.. n dia tulis +75 including you

    ReplyDelete
  26. rasanya dh klik kot...hihi..
    maklumlah mak js ni it2 xbrapa nk pakar...hihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih JS selalu support Mak... Mak dah masukkan dlm bloglist mak ye

      Delete
  27. done mk dara g+1 " +80 Including You"

    #gudluck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Hanna.. mak dara masukkan dlm bloglist Mak Daraaa

      Delete
  28. Saya dah klik g+ untuk MD..hehehe

    ReplyDelete
  29. wow! tawaran hebat ni http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/, ..
    ok link kat Blog Pesona ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah klik utk Mak Dara.. kalau sudah terima kasih ye.. Mak Dara masukkan ke dalam bloglist MD ya

      Delete
  30. sally orang yang ke 81 katanyaa...hehehe...best of luck MD! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Sally. mak masukkan dalm bloglist MD ye

      Delete
    2. Sally mak cuba masukkan blog sally dlam bloglist mak tapi tak boleh... katanya...The Blogger Profile you requested cannot be displayed. Many Blogger users have not yet elected to publicly share their Profile. kalau anda baca komen ini sila tinggalkan link blog anda ye tq

      Delete
  31. saya dah g+ untuk mak dara.. katanya +83 including you.. hope mak dara terus berjaya.. tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dik... Mak dara masukkan dalam bloglist MD ye

      Delete
  32. sudah klik g+ untuk mak dara...+84 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyyyy terima kasih.. Mak dara masukkan dalam bloglist Mak Dara ye

      Delete
  33. i'm g+89..hehehe..support MD..moga impian tercapai yer..^_^

    ReplyDelete
  34. terima kasih dikkk.. selamat dtg ke bloglist Mak Daraaaaa

    ReplyDelete