Friday, November 16, 2012

CINTAKU DI CAMBODIA

Seawal pagi tadi somi Mak Dara telahpun berangkat dari KLIA ke Cambodia.. Somi Mak Dara mengikuti sebuah persatuan perfileman Malaysia ke sana bagi menghadirkan diri di majlis ASEAN FILM FESTIVAL yang diadakan di sana pada tahun ini...


wajah letih somi Mak Dara di Airport Cambodia setelah beberapa jam dlm kpl terbang;)


sampai hotel. Obama di jangka tiba kam 1pm.

Somi mak akan berada di Cambodia selama 5 hari . Waduhhh meroyan lah mak dara dalam 5 hari ni hehehe...

Hmmm tiba tiba terpandang aje TAJUK entry ni terus dapat idea buat satu drama .. Tajuknya CINTAKU DI CAMBODIA.. ok tak hehe


32 comments:

  1. CINTAKU DI CAMBODIA menarik tu.. lawan ISTANBUL AKU DATANG.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnnnnnn.. betul3.. terusss nak buat proposal lah lepas ni hehe

      Delete
  2. tajuk pun dah best...cerita apatah lagi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe doa doakan semoga mak dapat ilham dan dapat idea cerita yg best ya ;)

      Delete
  3. buat ar cinta ku di paris, glam err skit hehhehe

    psst: nak paris saje aku nie, tah hape2

    http://welovesusuibu.blogspot.com/2012/07/wanita-mengandung-menyusukan-bayi-yang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestttt tuuu tp budget kalau shooting kat paris mahal hehe

      Delete
  4. CAMBODIA AKU DATANG pun boleh...hahaha...lawan ISTANBUL AKU DATANG...ehee ^_^

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. hehehehe moga2 dapatlah buat jalan cerita yg menarik kannn

      Delete
  6. hahahaa.. best2 tajuk tu.. cian mak dara.. haa. gi lah buat gathering dgn blogger2 yg lain.. hihhihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe masalahnya mak tak pasti le kalau ada blogger yg sudi jumpa ngan mak yg meroyan ni hahahaha

      Delete
  7. salam puan...err bila sebut kemboja...terus che mat teringat Novel I Love You Stupid (ILUS) karya Puan Melur Jelita....Che Mat rasa, puan kalau ada masa terluang boleh baca, mana tau boleh dapat sumber inspirasi... (*__^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam Cik MG.. Wahhhh sounds very interesting.. nak google lah pasal novel ni asap.. tks for sharing this info CMG ;)

      Delete
  8. wahhh..best tu! nape MD x ikut sekali. kalau ikut sekali, bertambah2 best. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak boleh ikut sbb itu adalah rombongan persatuan hehehe

      Delete
  9. Assalamualaikum Mak Dara,
    bestnya dapat pergi Combodia. mak sheila pun nak pergi ahad ni dgn makcik2 sheila. tak sabar nak pergi sana juga! Insyallah next year pergi dgn suami. hehehe. salam perkenalan Mak Dara ye.

    *sesuai dijadikan tajuk novel @ drama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam
      Mak pun dah pegi ke sana tahun lepas.. mmg besttt .. ;)

      Delete
  10. Hehehe.. skrang kejap jer masa bergerak mak dara.. tgk2 somi mak dara dag ade depan mara.. hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnnnn sedor sedor je dok tercongok depan pintu rumah hahaha

      Delete
  11. Replies
    1. tu lah.. si istri ni entah bila lah boleh jenjalan sama hehehe

      Delete
  12. tentu best citer tu nti...good luck mak..

    ReplyDelete
  13. tajuk dah gempak..cintaku di cambodia..kalau buat versi komedi mesti best.hihi

    ReplyDelete
  14. best tu Mak Dara, huhu.. cinta hatiku di Cambodia.. Suka, suka :)

    ReplyDelete
  15. Cintaku di Cambodia. wah! menarik tu :D semoga mak dara seronok jalan2 kat sana. jgn lupa bawa balik ole2 untuk kami ! hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe somi mak je yg pegi.. mak ditinggalkannn huhuhuhuhu

      Delete