Sunday, November 18, 2012

Hari Pertama Bersama PB BERJAYA!

Yeayyyy syukur alhamdullilah hari pertama Mak Dara memakai korset PREMIUM BEAUTIFUL telah berjaya !!

Sebelum menggunakan PREMIUM BEAUTIFUL

Selepas menggunakan PREMIUM BEAUTIFUL

Lama jugak Mak pikir sama ada nak upload atau tak pic mak yang teramat lah keboroiannnnn keterlampauan tak terhengattt itu.. Tapi untuk beri testimoni kepada pembaca blog Mak Dara maka mak harus jujur dan telus kan.. Tapi sila put in a corner of your mind.. Perut yang gebu lagu boroiiii itu telahpun melahirkan empat orang cahayamata hehehehehe uhuk uhuk nak jugak cober line tak mengaku memang diri tu GEMOK hahahaha... Haaaa gambor kat atas tu tak berapa nak clear kan resultnya al maklum sebab mak snap gambar dengan gunakan kamera handphone aje.. Esok esok lah baru mak snap gambor yang betul betul ye.Tapi masih boleh nampak perbezaan yang amat ketara kannnn...

Teman Mak Dara iaitu Sofea yang memperkenalkan PB ni pada Mak sarankan Mak untuk pakai PB ni minimum 8 jam sehari.. Tapi dek kerana semangat meroyan mak yang tak hengat nak kuruskan badan maka Mak Pakai hampir 10 jam lebih hari ni hehe.. Kalau tak menjadi jugak tak tahu lah kan hahahahaha

Ini baru hari pertama pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Kalau lagi lama lagi menjadi lah mudah mudahan ye.. Nantikan DIARY BP MAK DARA di entry seterusnya..


Pada yang ingin tahu lebih lanjut tentang Premium Beautiful ni bolehlah contact SOFEA di blog Sofea @ http://www.sofiashazrizat.com/

27 comments:

  1. tak sakit ke mak dara kalau stiap masa pakai korset ni eh? saya xpernah pakai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tak sakit bila pakai PB cuma rasa sedikit kurang selesa ajelah untuk jam jam pertama memakai PB ni.. Tapi lelama rasa seronok le pulak asyik nengok cermin aje hehehehe

      Delete
  2. wahhhhh..nanti lelama kurus mak dara :) selim melim cam dolu2! hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mudah mudahan masinnnn mulut you hehehehe amin ;)

      Delete
  3. wak pon doakan muger bjaya tuuu.. eeeHhe

    ReplyDelete
  4. MD, intan dah lama tak pakai PB ni..dulu pakai ..sebab mahaikan...hehe..mula2 nak pakai dulu hari2 suh kawan umah buh cangkuk..seksa...lama2 ok..pastu pakai, jalan kaki nak g bus stand , mcm joging dah..pastu makan dengan pil maharani..wah pinggang intan masa tu mcm kerengga..hehe...tapi skrg gantung letak dalam almari je..apapun goodluck untuk md

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramaiiii betul sarankan mak suruh makan dgn ubat dgn ubat maharani tu.. ni yg nak gi carik ni... doakan Mak cepat dapat resultnya ye

      Delete
    2. ameen! mak kena banyak berjalan ala2 exercise gitu sambil pakai n dengan makan pil tu...memang menjadik..caiyok2!

      Delete
    3. wahhh semakin berkobar kobar mak dibuatnyaaaaaaaaa... tenkiuuuu intan ;)

      Delete
  5. saya ada PB ni. masalahnye saya kuat buang air. lagi kerja opis. kalau pakai PB mau makan masa juga nak pakai balik.. hahaha terus simpan. kawan cakap pakai selalu baru berkesan.. oh tak snggup..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke.. Mak pun lebih kurang sama tp nak kurus punya pasal sangguppp hehehe

      Delete
  6. mia ada satu. tapi jarang guna. huhuhuh sebab leceh bila nak ke biik air....

    semoga mak dara berjaya menggunakannya. cabaran tetap ada.. good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks miaaaa.. rinduuuuuuuuuuuuuuuuuu sangat dgn Miaaaa

      Delete
  7. gud luck mak...js pun kadang2 guna...tp kalau pakai pb xblh mkn byk...kihkih...kalau time nk mkn bsr js xpakai...haha...kalau idak rugi tak dpt nk mkn...^^...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... hari ni mak nak testing pakai PB jalan jalan.. nak tgk boleh tahan ke idok hehe

      Delete
  8. ok, kita tunggu mak dara dulu, pas dah ok nanti kita cuba gak pb ni eh...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehhhhh nantikan info info terbaru Mak mengenai PB ni ye hehe

      Delete
  9. Replies
    1. hehehehe nak pikat hati somi mak punya pasal.. apa pon mak sanggup hehehe

      Delete
  10. Hehehe.. Raz suka cara mak dara menulis.. baru satu ayat jer dah buat cheq gelak.. Senyum...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe tenkiuuuu Raz... ada juga yang suka cara mak meroyan menulis .. syukur alhamdullilah hehehe takut jugak ada yg muntah pink baca sebab tak paham maksud tersurat dan tersirat mak ni hehehe

      Delete
  11. Chaiyok-chaiyok kak Ida. Semoge succes ♥♡

    ReplyDelete