Saturday, January 12, 2013

iPhone 5 Gadget Impian


Hi and salam to all readers.. 
For the first time ever I would love to join Denaihati iphone 5 gadget impian contest. And this time.. Denaihati offers an iphone5 as the ultimate prize!! OMG  who in the right mind would pass this great opportunity right?  So let's get to it.. 

my "iphone 5 gadget impian" 
video for this contest



How do you like my video for this contest? I love the planing and thinking of ideas when joining any contest. I want my entry to be unique and different than others. So i made a video as you can see at the  above and a picture galore below.. enjoy..


presents.....




























undian blog pilihan anda iPhone 5 Blogger Paling Hebat
Click Button Above To Vote For Mak Dara
Syukur alhamdullilah I've got 183 vote so far 


Syukur alhamdullilah I've got 142 click g+ for this entry and still counting.. 

related article "g+ Challenge "

 

Syukur alhamdullilah my blog is among the top 10 (for now) in 
googleGoogle.com with keywords "iPhone 5 Gadget Impian".

related article "SEO) Challenge "

iPhone 5 Gadget Impian" contest is organized by Denaihati and sponsored by

 


251 comments:

  1. great entry mak dara !
    love u! ;)

    ReplyDelete
  2. Nice and creative sis..good luck ya :)
    http://www.akmaomar.com/

    ReplyDelete
  3. salam ,1st time rasanya ke blog ni...
    semoga berjaya =)

    ReplyDelete
  4. Good Luck Mak Dara......
    Sooooo....sweeeeeeet............!!
    Your entry is very funnest........

    ReplyDelete
    Replies
    1. DONE MAK DARA! ^^ NAK JUGAK JOIN BLOGLIST MAK DARA ^^ GOODLUCK!

      Delete
  5. wahh...mak dara...semangat tuu :P moga berjaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang bersemangat tak hengatttt punya join contest ni hehehe bukan senang nak dpt hadiah mahal kannn ;)

      Delete
  6. wahh..terperanjat gua sekejap. kagum. kagum.

    ReplyDelete
  7. Salam,

    Good luck, memang bersungguh siap buat video lagi :)


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  8. salam..
    lawatan balas..terima kasih singgah
    di blog saya..ermm, terpegun kejap..
    hebat juga blogger nih :)
    good luck Sis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. ishh takdelah hebatnya.. biasa2 saja..

      Delete
  9. Nice post.. Gd luck and all d best sis..

    ReplyDelete
  10. Terbaiklah Mak Dara... Good luck.. :)

    ReplyDelete
  11. Bestnya... Teringin jugak nak pakai iPhone 5 ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita serupaaaa.. Mak pun teringinnnn nak pakai jugak tu yg pulun habis buat entry ni hehehehe

      Delete
  12. Perghh.. terbaik gitew. Siap ada komentar bergambar. All the best ehhh...

    ReplyDelete
  13. Good Luck mak dara! amik kau 2 1/2 hari nak complete entri! Hihihi memang ohsem!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lahhh sampai tidur lewattttt punyalahhhhhhh pulunnnn hahahaha

      Delete
  14. Hehe..kreatif sungguh...gud luck yer...

    ReplyDelete
  15. Entri yang terbaik Mak Dara. Suka saya membacanya..

    Selamat Maju jaya Ye

    ReplyDelete
  16. terbaik nie mak dara...jawapan sangat menarik..suka baca :)

    saya harap mak dara menang..amin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Nana.. Mudah mudahan masin mulut Nana hehehehe

      Delete
  17. MD memang maintain hot n vogue

    hehe tak payah wat plastic surgery pun. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh tankiuuuuu dearrrr.. Tambah kombangggg makkkk heheh

      Delete
  18. nak kongsi sikit, jemput tengok blog saya,thankz
    http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Replies
    1. hehehehe angin meroyan tgh datang sbb tu jadi camni hehehehe

      Delete
  20. good luck MD...kreatif MD walaupun MD selalu cakp entry meroyan..

    ReplyDelete
  21. creative sungguh mak dara.siap buat video tu.goodluck

    ReplyDelete
  22. Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai “iPhone 5 gadget impian” dan semoga berjaya. Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini dari masa kesemasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana telah mengadakan sebuah contest yng sungguh hebat ini.. Hats off to you (tabik spring ;) . Semoga adalah rezeki saya insyaallah.. jika diizinkanNya amin..

      Delete
  23. Slm..
    Tompang lalu boleh?

    Anda pakai handphone? Ingin saya tunjukkan satu teknik bagaimana dengan handphone, anda boleh mendapat sedikit duit poket tiap-tiap bulan?
    Penerangan disini percuma, tak kena bayar apa2!.

    Klik disini: http://tunetalk.ws/125005.php

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehhh silakan... insyaallah akan terkah kembali ke blog anda asap ;)

      Delete
  24. Wah kreatif entry MD ni..gud luck..

    ReplyDelete
  25. Gud luck mak dara. Smoga brjya.
    vogue mak sgt brsmgt!!!
    Truskn!!

    ReplyDelete
  26. Saya dah klik g+ untuk MD.. hehe. sentiasa ada untuk support mak dara.. ^_^.
    http://lokmanramli.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. tankiuu sudi support MD.. mak dah masukkan link blog ini dalam blog list MD ;)

      Delete
  27. Saya dah klik g+ MD .. :-) Support MD sokmo!
    www.erazfadli.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tankiuu sudi support MD.. mak dah masukkan link blog ini dalam blog list MD ;)

      Delete
  28. "Saya dah klik g+ untuk MD"
    im done!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Zila.. Mak akan masukkan blog Zila laju laju dlm blog list terbaru Mak tu skrg juga ;)

      Delete
  29. Good Luck..dh G+1..nnti support saya juga yer.. ;-)

    ReplyDelete
  30. Dah klik google +, semoga Mak Dara suka hati Good luck...

    ReplyDelete
  31. gud luck MD.. Dah klik Google+, Please support me too MD =)

    ReplyDelete
  32. smart... kreatif... good luck Kak Adza...

    ReplyDelete
  33. Gudluck mak dara.. 1plus 4 u :) done

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. Mak Dara dah masukkan dalam bloglist mak dara ;)

      Delete
  34. Goodluck mak , btw eira dah click g+1 and dia tulis "+24 including You" cantik gambar dekat atas tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Elyra. Mak Dara dah masukkan dalam bloglist mak dara ;)

      Delete
  35. cheery support mak dara gak..dah click dah,yg ke 26.gud luck dear!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih CT. Mak Dara dah masukkan dalam bloglist mak dara ;)

      Delete
  36. assalamualaikum mak dara... selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  37. Semoga berjaya mendapat iPhone 5 Gadget Impian..Good Luck! Support saya juga ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana sudi support Mak Dara.. dah klik g+ untuk support anda juga all the best

      Delete
  38. Semoga sukses dan berjaya Mak dara...dukungan dengan Klik G+1 telah diberikan.
    Postingannya menarik dengan gambaran dan foto disertai deskripsi saabat

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Feery atas dukungan kamu itu.. amat amat menghargainya

      Delete
  39. gud luck Mak...
    sy dah klik g+ untuk Mak... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Miz Ruhaaa.. Mak Dara dah masukkan blog miz ruha laju2 dlm bloglist baru Mak Dara ;)

      Delete
  40. Assalamualaikum Mak Dara, sheila dah share and click g+1 untuk Mak Dara. Semoga berjaya ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih shielaaaa.. mak dah masukkan blog shilea TRIPLE S dalam bloglist mak dara ituuuu ;)

      Delete
    2. terima kasih Mak Dara, yeyeyyee :)

      Delete
  41. good luck MD!!! sentiasa akan support MD. done klik g+ utk MD!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Sueeee!!! Mak dah masukkan blog sue dalam bloglist Mak.. hoyeahhhhhh ;)

      Delete
  42. Saya dah klik g+ untuk MD..Good Luck yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasihhhhh Kasihku Abadi.. Mak Dara dah masukkan blog adik dalam blogllist Mak Daraaaaa ;)

      Delete
  43. Saya dah klik g+ untuk MD. Goodluck ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Solehah.. Mak dara dah masukkan dalam blog list Mak Dara

      Delete
  44. terima kasih solehahhhh.. Mak dara dah masukkan blog solehah dlm bloglist Mak Daraaaa ;)

    ReplyDelete
  45. Datang kembali dengan tugasan kedua...
    ehhhh! terklik pulak G+ :)

    jangan lupa klik G+ kita pulak yekk... terima kasih
    http://www.anakulucheka.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Dik.. Mak dara dah masukkan dalam blog list Mak Dara dan klik g+ utk anda juga

      Delete
  46. dah ,my website http://www.sehenti.com and good luck.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mak dara dah masukkan link blog http://www.sehenti.com ke dalam bloglist Mak Dara

      Delete
  47. terbaik..kreatif! semoga berjaya..~

    `

    ReplyDelete
  48. ok, daa, dia tulis +71 including you, congrats mak dara..

    dari saya http://cyidasite.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Cik Syida mak dara dah masukkan dlm bloglist Mak Dara ;)

      Delete
  49. Entri yg sgt menarik & gambar2 yg super cute. saya org yg ke +73

    ReplyDelete
  50. Gd luck ye MD dh clik awal2 lagi hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih KA mak dah masukkan blog KA dalam bloglist MD ;)

      Delete
  51. hehe..semoga berjaya ye mak dara. dah G+ dah.. ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasihhhh MD pon dah masukkan blog nurul dalam bloglist mak :)

      Delete
  52. dah G+ dah MD! gOOD lUCK K! :)

    ReplyDelete
  53. salam...
    saya dah g+...
    harap support saya jugak ekk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. mak dara dah masukkan dalam bloglist mak

      Delete
  54. Replies
    1. terima kasihhh.. saya dah clikg+ dan support anda jugaaaa

      Delete
  55. Replies
    1. terima kasih sisss ;) dah masukkan dalam bloglist akk

      Delete
  56. As-Salam. G+1 daripada rakan blogger hasrulhassan.com. Perghhh memang entri terbaekklahh ni ... banyak usaha tu ... harap Mak Dara menanglah .. HH tak leh lawan gini .. hehehehe Semoga berjaya ... err agar sama-sama berjaya. Terima kasih.

    ReplyDelete
  57. waalaikumsalam HH.. terima kasih kerana sudi support saya.. terharu bila datangnya dari sifu hehe.. All the best untuk kita semua ya...

    ReplyDelete
  58. Replies
    1. terima kasih kerana sudi singgah dan membaca entry saya..

      Delete
  59. Salam ziarah dan perkenalan,saya dah G+, harap dapat membalasnya..hehe thanks..

    http://bahrain-info.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_2.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Bahrain saya telah klik g+ di entry anda juga

      Delete
  60. Salam perkenalan & ziarah,

    hadir bersama2 G +1, Harap sudi mengunjung balas ke blog cheezemaz.blogspot dgn G +1 juga nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cheeze saya telah klik g+ di entry anda juga

      Delete
  61. 1 klik berharga dari pondok kecil..emm mantap ahh klik dia..banyak..gud luck yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Hafizul.. Mak dara juga telah klik g+ untuk anda jugaaa

      Delete
  62. Replies
    1. Tankiuuuuuuuu M.. selaluuu support Mak.. Mak dah masukkan blog M dalam bloglist makkk ;)

      Delete
  63. wahhhh..sgt kreatif entri mak dara..gudluck ye..syu dah support..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Syuhada.. Mak dara dah masukkan blog syuhada dalam bloglist Mak Daraaa ;)

      Delete
  64. semoga berjaya..

    satu sokongan G+1 dari saya..

    sudi kiranya berkongsi G+1 untuk saya di SINI

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasihhhh... mak dagh klik g+ di link entry anda juga.. all the best

      Delete
  65. gudluck mak dara...sy dah klik. :)

    ReplyDelete
  66. Replies
    1. memang sangat sangat untungggg org yang menang ni kan Fariz hehehe

      Delete
  67. ok. gua sudah klik. semoga menang aa!

    ReplyDelete
  68. saya yg patut terima kasih pd sis.sudi dtg dan sudi doakan kesihatan anak tirana aduka..amin amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. small the matter Tirana.. Kita hidup harus saling bantu membantu.. Semoga anak Tirana semakin cepat sembuh ya.. Amin.. ;)

      Delete
  69. entri menari n kreatif!!
    ada chances ni..
    ciktom dh klik g+..
    goodluck ye sis!!
    3 Blog Pilihan Terbaik

    ReplyDelete
  70. salam..

    tu diaaa rajinnya MD punya entry ni...

    gudluck anyway... G+1 yg ke 109 ;)

    plz click mine too... TYIA

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam Ummi terima kasih kerana sudi support Mak Dara.. Mak byk kali cuba utk ke blog ummi dan utk klik g+ untuk entry ummi tp tertulis

      Bandwidth Limit Exceeded
      The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

      Boleh berikan link url entry Ummi pada Mak Dara.. Mak akan terus klik g+ di entry ummi secepat mungkin selepas Mak mendapat link ummi itu ya

      Delete
  71. Salam ziarah dan perkenalan, dah vote G+ ke 110 sebagai tanda sokongan, semoga berjaya...
    Mohon balasannya pada entri iPhone 5 Gadget Impian saya juga ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana sudi support Mak Dara. Mak dara telah pun klik kembali g+ di entry anda.. all the best ya

      Delete
  72. Pergh!....kalau cam ni pya entri ...nmpknya okje tak yah join
    ... Sbb confirm kalah....heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. uishhhhhhh jangan macam tu.. entry mak ni bykkkk lagi kekurangannya.. hehe

      Delete
  73. wahhhh..terbaik la....gudluck mak dara :)))

    ReplyDelete